maanantai 30. elokuuta 2010

Kierroksia lisää..

Hmm.. mitähän Tuplalle oikein on tapahtunut sitten viime päivien. Kierroksia on entuudestakin ollut kivasti, mutta nyt tuntuu, että että... No, pihatokottelut joka tapauksessa tehtiin tänään.

Ensin paikalla oloa Viskin puuhastellessa. Tämä sujuu Tuplalta aika mainiosti. Sitten aloitettiin yksilöliikkeet. Jouni teki meille kisamaisesti tunnarin, kapuloita oli kyllä enemmän, ehkä 8 hämyä. Nyt teki hyvät haistelut, ei nostellut eikä maistellut ja toi oman. Hyvä hyvä.

Sitten luoksetulo, pelkkä suora, paljon hämykäskyjä, olankohautuksia jne. Nytkyi muutamat ekat, sitten pysyi maassa. Tästä merkkien läpi suoraan pallolle... huuuhh... tuli ihan törkeän lujaa. Sitten stoppeja puuta kiertämällä, seisomiset aika kivat, maahanmenot jäivät ekalla käskyllä vajaaksi. Toisella meni alas asti. Eikai tässä auta muukuin toistoja toistoja, palkkaus maahanmenossa on nyt nami. Seisomisessa lelu.

Sitten otettiin liikkeestä istumisia, namiavulla ensin muutamia, sitten pari ilman niin isoa apua. Onnistui.

Sen jälkeen ruutu, jossa taas huiteli takarajalta takajalat ulos. Pernamaa. Tätä sitten hinkatiin muutamat toistot, että alkoi sujua halutulla tavalla. Ja eikun vauhtia vaan lisää mitä useampi toisto otettiin...Stoppiin ei reagoi niin hyvin, kun pitäisi - täytynee heittää muutama pallo heti stoppi käskyn perään, että taas muistaa? Loppuosaan kokeilin nyt "uutta" seuraa-käskyä, toistin seuraa juuri ennen kuin tuli kohdalle, toimi aika hyvin!

Kaukoja. Aika kummallista, mutta pallo etujalkojen välissä toimi erinomaisen hyvin. En muista kuka tätä aikoinaan käytti, mutta ajattelin kokeilla, kun pohdin miten saisin matkaa otettua kaukoihin ja silti tekniikan pidettyä kasassa. Ihan pikkuisen hidastui nousut, mutta ei tullut MISSÄÄN vaihdossa eteenpäin, vaikka tein kauempaakin ja mikä tärkeintä, teki taaksetyöntämällä sei-is ja sei-maa! KÄytännössä otin yhden vaihdon kerrallaan ja vapautin. Tämä olisi hyvä, jos toimisi. Vähän epäilen, että jotain jumittamista tai muuta tästä vielä seuraa.

Loppuun vielä hyppynoutoa pihassa olevalla puulavalla. Meinasi kiertää, koski esteeseen ja vaikka mitä. Mutta alkoihan niitä oikeitakin sieltä löytyä.

Sivulle siirtymis jumppaa on tehty aamulla ja illalla. Nyt alkaa pomppasutekniikka ihan pikkuisen väistyä, kun avittaa namilla ja tekee "ylisiirtymisiä". Mutta niitä pitäisi tehdä ihan sairaan paljon, että oikeasti unohtaisi tuon vanhan pommpasuhässäkän.

Peltolenkillä Viski juoksi taas niiiiiin lujaa ja niiiiiin täydellä "takatyönnöllä", hyvä ettei itku päässyt!! Siis se on ihan superonnellista nähdä sen liikkuvan noin!! Hienoa!

1 kommentti:

Heidi ja Fani kirjoitti...

Hienoa, että tunnari on alkanut toimimaan. Paljon tsemppiä voittajaluokan treeneihin (+ kokeeseen) ja tietenkin BH-kokeeseen :D
Älä sä unohda henkilöryhmän treenaamista. Mä kun muistin sen vasta kokeessa :)