maanantai 30. elokuuta 2010

Sunnuntai-illan treenit

Olipas Tupla virkeänä :-O. Sanoisinko jopa huolestuttavan villinä. No, ehkä tätä ennakointia alkaa nyt tulla esiin, kun otetaan enemmän liikekokonaisuuksia.

Ensin paikallaolot. Istumisessa pysyi hyvin, oltiin autojen takana piilossa, joten pääsi vähän kurkistelemaan. Tämä olikin sitten tämän illan ainoa onnistunut suoritus :-o. Makuussa meni Katin plats-käskyllä maihin?! Se ei edes tiedä mikä plats on. No nyt tietää. Pysyi ylhäällä Lotan käskyn ajan, joten saatiin ikäänkuin korjattua tällä erää tämä virhe. Lonkka-asento, tietty, mutta noin keskimäärin ihan normi suoritus.

Yksilöliikkeet aloitin liikkeestä istumisella, tässä nyt selkeät käsiavut ja heti namipalkka, koska liikettä ei ole juurikaan tehty sitten pentuajan. Nyt on aika alkaa tehdä.

Sitten merkki ja ruutu. Merkille meni kyllä vauhdilla, mutta jättäytyi tosi taakse! Korjauksin entistä enemmän taakse ja taakse ja taakse. Huoh. Mikä tämä nyt oli? Sitten ruutu, meni vauhdilla ja veti takarajan liinan mennessään.. käytiin korjaamassa paikkaa ja uusinnalla menikin sitten vähän enemmän tarkkuutta ja järkeä mukana ja oikea paikka. Loppusetissä hurjasteli sivulta ohi. Vaihdan nyt tähän Tupla-käskyn pois ja otan seuraa -käskyn, jota toki olisin voinut jo aiemmin käyttää, että osaisi tulla paremmin sivulle. Mutta teenkin nyt kokonaan käskyn vaihdon.

Sitten metallinoutoa. Pylly ylhäällä heiton aikana. Korjattiin tätä. Lopuksi erikseen luovutusta, joka asentona hyvä, siirtyminen sivulle pomppasun kautta (näinhän se tekee - tähän nyt kovasti perusjumppaa) ja vielä kaiken lisäksi vajaa istuminen, jota en huomannut vaan palkkasin.

Luoksetulo merkkien "läpi" suoraan palkalle. Ja varasti ja tuli kyllä lujaa (oliskohan pystynyt tuosta vauhdista tekemään pysäytyksiä?) Tuplallehan ei ole koskaan tehty makuuasennosta luoksetuloa, mutta kyllähän sen nyt pitäisi tajuta, että ei sieltä itsekseen lähdetä. Tein hämy suunavauksia ja hartioiden kohautuksia, jotta alkoi pysyä. Palkkasin makuulta sivulle nousuun.

Tämän jälkeen tunnari... ja oli kyllä just sen näköinen, että saas nähdä kuinka käy.. Kati vei kapulat, myös oman. Haisteli huolimattomasti ja nosteli vähän kaikkia ja lopulta sitten toi väärän. Passitin uudelleen hakemaan, toi oman, ei palkkaa. Koko setti uusiksi, vieläkin huolimaton haistelu ja nosti väärää, mutta toi oman. Siitä palkka eikä uusintaa.

Lopuksi vielä kaukojen ekat vaihdot voi-matkalta. Ekassa ei noussut. Kävin torumassa. Tämän jälkeen istu ja seiso ekat asennot hyvin. Pitkältä matkalta on ihan turha ottaa toistaiseksi muita vaihtoja, koska ne ei mene oikein :-((. Kotona kokeilin estettä etujalkojen eteen, ja kun oli riittävän iso este, se auttoi ja pystyin tekemään vaihtoja kaukaa teknisesti oikein. Ilman estettä ei tee oikein :-(.

Joo, kiitos seurasta joka tapauksessa vaikkei mennytkään kyllä ihan putkeen :-O

Ei kommentteja: