tiistai 6. heinäkuuta 2010

tokotusta

Paluu arkeen on alkanut, tänään oli kimppatokoilut. Jess! Tupla nyt ei ehkä ihan ison jessin arvoinen ollut, mutta ihan hyvä näinkin pitkän tauon jälkeen..

Aloitettiin paikka makuulla. Tämä hyvin, nyt oli levollinen ja hyvä.


Yksilöliikkeet tein kahdessa erässä. Ensin merkkiä - tosi kivasti! Sitten ruutuun, ensin pallolle ja sitten tyhjään. Nyt tyhjässä meni vähän epäröiden ja jäi vähän turhan etulinjalle. Lienee stop-käskyyn reagointi treeni tehnyt tämän. Tästä taas jatketaan..
 
Lisäksi kertaalleen ohjatun molemmat suunnat pallolle.

Seuraava erä otettiinkin sitten alo-malliin, koko setti palkatta. Seuraaminen on edelleen ihan turhan tiivistä. Nyt muuten tuntui tasaisemmalta. Joskin varsinkin viimeinen käännös oli aika eksoottinen. Pää kävi tosi alhaalla ja jalkojeni välissä.. Ei ymmärrä.

Maahanmenon lähes varasti. Tippui kuin kivi, mutta jäi kyllä epäselväksi tippuiko mun käskystä vai liikkurin.. Lisäksi jalkani jäi jotenkin kummallisesti eteen, kun Tupla maastoutui.

Luoksetulossa jätössä taas pari etutassujen vaihtoa ja törmäys. Perhana tää on vaikea. Sivulle siirtyminenkin aika huono, sellainen ihme pomppaisu.

Seisomisen teki oikeana liikkeenä - hyvä niin, mutta seisominen taas voisi olla skarpimpi.


Onhan tässä vielä kovasti treenattavaa!! Kiitos seurasta, uudelleen uudelleen!

Ei kommentteja: