maanantai 5. heinäkuuta 2010

Aistin reissu

Agirodun tiimoilta hädin tuskin toivuttu ja samantein Aistin reissu tänään iltapäivästä. Viskihän on, kuten kaikki tietää, liikkunut jo pitkään huonosti, kuin sahapukki. Eikä ole oikein selvyyttä mistä on kyse, tiedossa on toki olleet spondyloosa ja vanha polvivamma, joista kumpikaan ei todennäköisyydellä ole SE ongelman ydin. Niinpä tilasin Aistiin Moreliukselle ajan. Morelius oli hyvin pitkälti samaa mieltä. Polvi on täysin kunnossa, ei epäilystä, että syyllinen olisi siellä. Testaukset, vääntelyt ja kääntelyt osoittivat selkeäksi kipuilukohdaksi lannerangan ja siellä taivutukset. Vain magneettikuvilla voidaan saada lopullinen selvyys mistä on kyse. Ne otetaan ensi maanantaina.

Mieli on surullinen. Viski on ollut sairastuvalla enemmän ja vähemmän jo pitkään. Se rehveli on yrittänyt tehdä parhaansa kaikesta huolimatta. Luultavasti kisaura oli nyt tässä, mutta toivotaan, että elämä muuten saisi jatkua vielä monen monta vuotta, se on nyt ainoa asia mitä ihan aidosti toivon. Maanantaina tiedetään lisää, kun saadaan magneettikuvat ja ortopedin sekä neurologin vastaukset.


Tupla on päässyt vähän tokoileen eilen ja tänään. Hirmuista yliyrittämistä, mutta se lienee neljän päivän totaalitauon jäljiltä luonnollista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Viskille kovasti tsempityksiä.

t.Tarja