keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

PIhatokotusta

Aluksi oli tarkoitus lähteä illalla Nokian keskuskentän nurkille treenaan, mutta laiskuus ja ihana löhöilyfiilis iski, joten treenit jäi kotipihatreeneiksi. Yritettiin vähän paikkailla eilisiä pikku virheitä.

Ensin seuraamista. Alkuun lähti taas hyvin, ei painanut. Mutta aika nopeasti alkaa kyllä painaa, kun vähän kierrokset nousevat. Käännökset nyt hyvin, mutta muistutin kyllä ennen käännöstä käskyllä.

Sitten ruutua, ensin ilman palloa. Ja meni taas takareunasta yli niin, että sujahti. Jotenkin se kuvittelee, että paikka on siellä. Täytyy vaan tuoda keskemmälle paikkaa. Kun oikein lujasti annoin top-käskyn ja vähän tavallista aiemmin niin sain sen pysähtymään keskelle. Pari suoraa vielä pallolle, että vahvistuisi tuo oikea sijainti. Hyvä vauhti ja halu sillä on kyllä mennä ruutuun, vieläkun saataisiin vähän tarkkuutta lisää!

Sitten merkkiä. Se on kyllä aika kivassa kuosissa tällä hetkellä - tykkään! Ruudun ja merkin merkit (?) olivat aika lähekkäin, mutta hyvin Tupla suoritti asiat oikeassa järjestyksessä. Tämä "väärä merkki" ongelma ei siis ole vielä tullut esiin, mutta eiköhän sekin sieltä ajallaan tule...

Jäävät, maahanmenosta heti palkka, samoin seisomisesta. Seisominen pariin kertaan, että vahvistuisi skarpimpi pysähdys.

Luoksetulo, ekassa pysäytys avo-malliin. Aika hyvä! Pystyy tekemään vielä voimakkaamman, mutta oli hyvä! Seuraavaksi suora luoksetulo, nyt ei törmännyt. Ihan kuin kotipihassa jo onnistuisi nämä paremmin kuin treenikentällä. Pari sivulle siirtymistä myös otettiin, nekin ihan ok.

Loppuun tunnari. N. 10 kapulaa rivissä, oma keskellä. Jostain syystä meni kahteen kertaan rivin läpi, hyvin haistellen, mutta ei reagoinut mitenkään omaan?! Otti sitten lopulta toisesta päädystä kapulan ja toi mulle. Toisti saman kahteen kertaan... Kolmannella kerralla vasta suoritti asian oikein, kävin sen verran auttamassa, että koskin omaan. Jostain syystä ei vain saanut=reagoinut oman hajuun. Vielä yksi toisto, nyt heti kerrasta oikein.

Huomenna olisi tarkoitus mennä kimppatokoileen Mutalaan. Jos vaikka saisi vieraiden koirien kanssa paikallamakuun ja vähän muutenkin häiriötä. Lauantaina voisi mennä katsomaan tokokoetta ja treenata siinä häiriössä samalla.

Ei kommentteja: