torstai 8. heinäkuuta 2010

Ei niin onnistuneet treenit

Tänään Mutalassa tokoteltiin. Tupla otti ennen tokotreenejä paikalla oloa agikentän vierellä. Hyvin, ei ongelmia.

Virallisesti tokotreenit aloitettiin ryhmä paikalla ololla. Tupla tekikin sitten temput, joka ihan pikkuisen sai itseni raivon valtaan. Nousi tuhanteen kertaan ylös ja meni jopa vieruskaveria nuuhkimaan, sellaista ihanaa muutama viikko sitten pennut maailmalle luovuttanut labukkarouvaa!! Siis Tupla!! Ei veljet. Tulipa ainakin todistettua, että se osaa olla ystävällinenkin koirille. Mutta että on nyt kiva temppu näin sm-kisojen alla. Koko paikalla olo meni ihan mönkään, otettiin pariinkin kertaan ja Tupla oli ihan yhtä levoton, nousi ylös, tuli perääni ja vaikka mitä. Aivan sekaisin. Pääsin sen kyllä kurmuuttamaan, kun meni labukkaa haistelemaan, että tästä syystä saattoi kyllä jäädä hyvin epävarma fiilis koirallekin, mutta se oli sellainen primitiivireaktio. Että nyt alkoi sitten sulkeiset tämän liikkeen kanssa... Voi vehnä. Harmittaa.

En oikein edes muista mitä muuta treenattiin. Seuraamista ainakin, varmaan samaa vanhaa painamista. Käännöksissä petras. Ruutu ja merkki tehtiin myös, ne taisivat mennä ihan hyvin. Luoksetulossa liikkurit yrittävät hämyhuudoin saada Tuplan tekemään virheen, mutta ei reagoinut heihin. Samoin paikalla istumista otettiin rajulla häiriöllä. Myös seisominen liikkurin kanssa, ensin palkkaus liikkurin käskytyksestä ja sitten itse liike, nyt oli pysähtynyt hyvin.

Myös jokunen pk-hyppy ja a-este tehtiin. Ainiin ja tokohyppy malliin alo.

Lopuksi vielä jäljelle, vanhentui lähes kaksi tuntia ja matkaa vain n. 300 metriä. Keppejä neljä. Ja taas huiteli kepeistä yli. Ei perhana. On tämä hienoa harrastusta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla oli vaan huono päivä:-) Kyllä se siitä.