perjantai 9. heinäkuuta 2010

Maa ja paikka

Se oli tämän illan teema. Sain meille kaksi outoa koiraa kaveriksi, kiitos Saija&Neri sekä Anne&Börje! Eka setti meni taas reisille. Jossain kohden Tupla vaan päätti nousta ylös seisomaan. Ei se nyt ollut kiinnostunut muista, mutta jokin aiheuttaa sille nyt vähän tälläistä säätöä, mikä pitää kiireesti saada pois!

Otettiin vielä toisella puolella kenttää uusi paikallaolo ja nyt Tupla oli jo oma itsensä. Palkkailin toki useamman kerran namilla, jotta sai vahvistusta mikä tämä liike ihan oikeasti on. Huh, onneksi onnistui. Huomenna jatketaan taas meille vieraiden koirien parissa. Onneksi on avuliaita ihmisiä, jotka tulevat treenaamaan meidän kanssa tätä ongelmaa nyt toivottavasti pois :-).

Otettiin vähän myös seuraamista. Painoi pirusti, loppua kohden nyt alko petrata ja irtaantua jalasta. Pihatokottelua päivittäin myös pihassa, ihan tätä perussettiä ja pientä hiomista...

Viski lähinnä hengailee - ja odottaa maanantain kuvauksia. Kipulääkettä se ei ole nyt saanut, kun ei se ole vaikuttanut kipeältä.

Ei kommentteja: