keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Takapihatokot

..tai oikeastaan se on etupiha.


Aamulla testattiin tunnari. Yhdeksän hämykapulaa ja oma toisessa reunassa. Hyvin haisteli ja toi heti omansa. Ehkä mä uskaltaisin ottaa niitä muiden hajuisia jo kohta mukaan.

Illalla vähän enemmän settiä. Ensin seuraamista. Taas painoi ja kietoutui jalkaan, huomautin tästä. En tiedä oliko mitään vaikutusta. Käännöksissä suullista apua, pää pysyi kohtuullisesti ylhäällä.

Ruutua ja merkkiä. Ensin merkkiä - aika makee merkille meno useampaan kertaan :-). Ruutuun ensin suoraan pallolle merkiltä evl-tyyliin. Hyvin. Sen jälkeen pari toistoa ilman palloa, nyt lähinnä reagointia stop-käskyyn. Loppuun vielä loppuosa, tuli taas ensimmäisellä kerralla hurjasti yli - jarrut ei pitänyt ja liirasi n. metrin ohi... Uusinnalla ja vähän parempi, mutta vieläkin ylitse.

Testattiin myös jäävät. Seisomisesta heti käskyn kanssa yhtäaikaa pallo.

Luoksetulossa rohkenin ottaa ensimmäistä kertaa stopin mukaan. Ehkä tämä myös osaltaan auttaisi tuohon törmäykseen, jos se ihan pikkuisen keskittyisi siihen tulemiseen eikä vain älyttömään juoksemiseen. No, ekalla pysähtyi kuitenkin huonosti, uusinnalla jo hyvin. Lopuksi suora luoksetulo - loppuasentoon kuitenkin. Ihan hyvin! Sivulle siirtymisiä pari settiä.

Ei siitä mihinkään pääse - aika ihku..

Jaaha.. huomenna alkaa sitten sellainen neljän päivän ympäri vuorokauden rutistus. Siinä tulee varmaan korvistakin lavatanssit ja iskelmät sunnuntai-iltana ulos. Pitäkää peukkuja, että kaikki menee niinkuin ollaan suunniteltu!

Ei kommentteja: