sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Toinen kisapäivä

Aamu oli sateinen, kuten oikeastaan koko päivä. Lähdettiin seitsemän jälkeen esineisiin. Aika hieno ruutu, alaspäin menevä rinne sellaista sammalpohjaa. Kohtuu hyvin näki koiran. Tupla juoksi ekan minuutin sen näköisenä ettei tehnyt töitä, juoksi :-((. Sitten hoksasi mikä on homman nimi ja nosti ihan hyvin kolme esinettä. Rinteen etuesine jäi nostamatta. Sai kyllä hajun viimeisellä pistolla, mutta loppui aika kesken. Sinällään ihan ok, tuomaritkin tykkäsivät kun antoivat 7 ja 8. Ne on kuitenkin kolmella esineellä aika kovat pinnat.

Sitten jäljelle... huoh... Menee aika selittelyksi. Mutta sanotaanko, että parempi tuuri ja taito olisi voinut olla matkassa... Metsästäjät olivat autollaan meidän janan odotuspaikalla, jäljentekijä keskusteli heidän kanssaan ja metsästäjät lähtivät pois. Auton perässä oli peräkärryllinen tikkaita ja sellaisia hirvitorneja. No, meidän jana lähti hyvin, tarkisteli tosi hartaasti vasuriin, josta sanoin "tarkasti" ja sen jälkeen lähti oikeaan, tuomarit arvosteli muistaakseni 9 ja 9,5. Eka keppi hyvin, samoin eka kulma. Sitten ajettiin hirvitornille, josta ei päästy eteen eikä taakse... aina erilaisen ringin jälkeen tielle tai tornille. Voi vi***u. Että oli aika kypsää, aina uusi lenkki ja sama lopputulos. Reilu parikymmentä minuuttia siinä Tupla kyllä yritti, täydet kympit siitä. Lopulta otin liinan pois ja lähdettiin kävelemään kohti janaa, ajattelin, että eiköhän tää riitä.... Joo, hirvitornilla oli jo uudet portaat, niitä ei tarvinnut enää sinne laittaa... Jälki olisi jatkunut siitä tornin alta suoraan eteenpäin, mutta sitä Tupla ei edes tarjonnut :-(. Jäkiviisaana olisi pitänyt tajuta kokeilla koko tornin ympäriltä isoa ympyrää eikä vain vasen ja oikea sekä edestä, niinkuin Tupla teki.

Kyllähän tämä reissu meni ihan vituiksi. Kaikilta osin. Aika haastavaa nyt miettiä sitä, että mitäs treenaisi... Ylipäätään, koska sitä jaksaisi treenata... No, nyt muuttotouhut kuntoon ja sitten ehkä jotain muuta.

Nyt pitä ajomatka yötä vasten kotiin :-(. Mitalisadetta kyllä on tulossa Suomeen, värit kun vielä selviävät!Ei kommentteja: