torstai 12. syyskuuta 2013

Terkkuja Tanskasta

Täällä sitä ollaan, aivan älyttömän kauniissa Pohjois-Tanskassa. Talot ovat äärimmäisen söpöjä, maisema idyllisen maalaishenkinen ja tuo silmänkantamattomiin jatkuva merenranta hiekkadyyneineen. Vau!

Matka Turusta Tukholmaan alkoi Vikingin Grace-laivalla, joka oli "ihan ok". Käytiin illalla syömässä porukalla ja Junttojen kanssa eksyttiin yhdelle shampanja-baariin. Siinähän sitä laivailua tarpeeksi :-).

Matka Ruotsin läpi Göteboriin meni tosi kivuttomasti - kiitos Junttojen opastuksen ja koko jengin hulvaton radiopuhelin-show! Pelkäsin etukäteen etten jaksa letkassa ajamista, mutta tuo oli kyllä tosi leppoisa ja kiva ajomatka. Göteborista lauttamatka Tanskaankin meni melko nopsasti ja lautalta majapaikkaan olikin enää reilun puolen tunnin matka. Tiistai-iltana ysin aikaan oltiin perillä.

Majapaikka on tosi kiva ja siisti, isot huoneistot yksin käytettävissä! Ja tosiaan lenkkimaastoa riittää! No, tiistai-iltana oli vähän härpäkkää, kun tajuttiin ettei ole liinavaatteita - jälleen Team Juntto pelasti tilanteen :-D. Keskiviikkoaamunakin vähän säädettiin, kun tajuttiin, ettei ole aamupalaa. Siihein ei Juntotkaan pystyneet vaikuttamaan, joten paikallinen Spar-kauppa taisi tehdä ison tilin ;-).

Päästiin keskiviikkona tutustumaan metsään paikallisen kisajärjestäjän kuljettaessa meidät treenimaastoihin. Oli hyvä homma, vaikka tavallaan olisi voinut jättää tekemättä... No, esineruutu meni ihan ok, yhtä takakulman esinettä en saanut millään nostatettua, mutta muut neljä esinettä nosti tosi nopeaan ja reagoi kaukaa - ihan tosi hyvä treeni.

Jälki oli n.500 metriä ja mukava maastoa. Janalla porhalsi jäljen yli - jollain lailla oli esineruutumoodissa tai jotain, en jaksa tosta olla huolissani. Sitten vaan sattuu ja tapahtuu, Tupla ajautui sähköaitaan kesken jäljestyksen :-((. Sai aika tällin, jatkoi kyllä jäljestystä pikku shokkihuudon ja pompun jälkeen (ja onneksi löytyi keppikin melkein heti sen perään), joten mä yritän tässä nyt vahvistua siitä, että koira sen jo unohti, minulle se vaan jäi kaivelemaan... No, unohdan.

Treenien jälkeen Hermiön Outi rapsutteli majapaikalla Tuplaa ja huusi "hyi hemmetti, täällä on miljoona punkkia"... ja jep, niitä oli. Ja niitä oli. Ja oli. Ja oli. Nyt ei vissiin enää ole. Meinasi kyllä iskeä paniikki.

Illalla vielä vähän tottisteltiin hotlan nurtsilla. Tuplan seuruu kyllä taas kasteli housut molempien reisien ympäriltä ihan huolella.... kuolaa lensi, ei siis todellakaan ihannetilassa. Lisäksi noudossa jouduin muistuttamaan, että a)et pureskele b) irrotat. Huomenna tottistellaan vähän lisää.. Maastoihin ei mennä.

Iltaa vietettiin peruukkiaskarteluissa (katselin sujuvasti vierestä) ja ravintolassa pikku illallisella. Nyt nukkuun - huomenna alkaa virallinen ohjelma!Ei kommentteja: