sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viimeinen viikko

Viimeinen viikko lomaa JA viimeinen viikko ennen sm-kisoja, huippua (no, ainakin sm-kisat)!

Lauantaina päästiin Kukkaisviikkojen esiintymislavalle LähiTapiolan Palveluskoirat esiintyy tapahtumaan. Oli hieno kokemus; todella outo lava, melua, ihmisiä, kuulutuksia jnejne. Hienosti Tupla suoriutui omasta setistään; kaukot, tunnari ja seuruuta Heinilän komennuksessa. On sen kanssa vaan mukava tehdä juttuja, hetken siinä mietin, että olikohan tämä tunnarin tekemiseen järkevä paikka - oli se ;-).
Pikku Hikkakin pääsi söpöstelemään ja ihastuttamaan yleisön.

Sunnuntaina aamusta Tainan ja Hannan kanssa jäljelle. Tuplalle janatreeniä, kun se oikealle lähtö oikuttelee. Eka jana kiusallanikin vasempaan, tämä "tietysti" oikein mainio. Hyvin keppikin nousi. Sitten seuraava oikealle, ja lähti takajäljelle empimättä yhtään - autoon. Toinen yrittämä uudesta kohdasta menikin sitten hyvin, vaikka edelleen lähtö oikeaan oli selkeästi vastenmielinen (jestas, nämä bordercolliet :-D), keppikin hyvin. Kolmas jana sitten vielä kertaalleen oikealle, ja se meni nyt kerrasta oikein, keppikin nousi hyvin.
Ihan hyvä treeni, vaikka tuo yksi moka tulikin, mutta elämä on ;-).

Esineruutu helposti, Hanna näytti kolme vientiä suoralle linjalle - nostin vain kaksi. Ne tuli niin nätisti ja helposti, että sai riittää. Lisäksi Tuplan kintereissä on vähän damagea vissiin Mustavuoren rinteestä, en viitsinyt risukossa antaa juosta enempää, kun ei ollut "Pakko".

Tässä vielä todistusaineistoa Keskustorin tapahtumasta, kiitos Piia/Jani kuvista.Ei kommentteja: