sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Loppuviikon touhut

Perjantaina Sinin kanssa aamutokottelut hienoilla nurtseilla. Tehtiin tokoa ja tottista sekaisin. Seuruu aika mukavalla asenteella, pitkää suoraa ja palkka siitä. Lisäksi vähän vauhdin muutoksia ja käännöksiä. Jäävät idarissa, ok, kuten koko idari rauhallinen. Ruudun muisti mainiosti, samoin tunnari hieno. 2 kgn nostoja ja vauhtipalkkaa, ok. Luoksetulo pitkältä matkalta, hyvällä vauhdilla! Eteenmeno piiiitkälle matkalle pallolle, jopa kelvollinen seuruu! Eteenmenon maahanmeno kierrätyksestä, makee!

Lauantaina aamulla kohti leiriä ja Hartolaa. Aamulla ihasteltiin Mervin pentuja, taitavia! Sitten esineruutuun, joka oli kyllä toooo-del-la vaikea. Tupla oli siellä umpisurkea. Isoa varvikkoa ja aika tieheää keskiosa ruudusta, ja kuuma. Ilmeisesti esineen hajukaan ei kauheasti liikkunut. Oli hyvä muistutus siitä, että tälläisiä vaikeakulkuisiakin pitää tehdä, ollaan oltu aivan liian paljon mukavuusalueella esineruudussa! Surkean ruudun vielä kruunasi se, että Tupla oli jumiutunut piikkilankaan!! Tai no, kadonneet pk-valjaat sieltä piikkilangasta löytyi. Ruudussa kyllä ihmettelinkin, kun oli aika pitkään kadoksissa :-o. Onneksi ei näyttänyt saavan mitään avohaavoja tai muita!

Iltapäivällä Pekan tekemä ryteikköjälki. Olipa muuten mielenkiintoinen, todella huippu jälki! Matkaa ei ollut kuin ehkä 500 m, mutta sitäkin enemmän vaikka mitä. VÄlillä jopa näin koiran ;-). Janalta se helvetin takajälki sitten pamahti taas kerran, sinne vasempaan. Uusinnalla tietty osasi tarkistaa... Muutoin jäljesti todella hienosti ja nosti kepit.

Leirillä vielä vähän pk-tottista. Lähinnä seuruuta (ihan rento ja ok asenne) ja jäävät. Jäävät ok, paitsi seisomisessa oli liikuttanut jalkaansa, kun poistuin!!! Hittolainen, tätä pitää vielä muistaa treenata. Samoin paikalla makuun jättöä.

Sunnuntai ollaan lepäilty (tai me ihmiset käytiin kyllä Korkeasaaressa), pienen pyörälenkin Tupla ja Jouni tekivät illansuussa.

Ihan hyvät fiilikset silti edelleen :-).

Ei kommentteja: