torstai 9. toukokuuta 2013

Tokottelua

Tokoteltu on. Eilen lapsilauman kanssa oli jotenkin vaikea keskittyä, täytyi vahtia etteivät juokse auton alle, ei huku jokeen ja että edes joku merkeistä olisi paikoillaan. Keskittyminen oli aika haastavaa :-). Lisäksi heitin Tuplalle pallon siten, ettei se saanut sitä kiinni vaan pompautti aina edessään vauhtia lisää ja kohti autotietä.. Meinasi käydä kylmät - onneksi vain meinasi. Mutta en oikein toipunut tuosta pelästyksestä..

Tänään oli rauhaisampaa Nokian keskusurheilukentän nurkilla. Kaiken kaikkiaan tokottelu menee niinkuin aina ennenkin, perusosaaminen on vahvaa, mutta ne ongelmat on myös vahvana aina vaan..

Idarissa on saatu rauhoitettua pikkuisen seuruuta, asennot on pääsääntöisesti nykyään tosi hyvät. Mutta kyllä seuruussa esiintyy vieläkin pompahteluja. Kuten seuruu muutenkin, nyt taas työstää niin pirusti yli taakse(kin). Mutta hampaat ja ääni pysyttelevät taka-alalla, jos jotain hyvää :-).

Kaukoissa edelleen painotan ajatusta vain sinne takapalkalle, tämä kyllä toimii Tuplalla. Se on niin kummallisen suoraviivainen otus, että se pystyy toimimaan oli sitten palkka takana tai edessä tai missä vain. Hyvä niin, siitä on apua.

Ruudussa paikkaa taas muistuteltava taaksepäin, kisassa oli aika edessä samoin treeneissä pari kertaa. Ei iso ongelma, luulen. Sen sijaan ensi kokeessa yritän itse keskittyä paremmin siihen maa-käskyyn, ettei tulisi tuplia suotta - ainakaan sm-kisassa!!

Kapulan luovutuksissa pitää muistella suoruutta ja myös perusasentoa. Luoksetuloissa voisi taas vauhtia kaivaa vähän esiin niihin loppupätkiin.

Äh, taas unohtui paikallaolot... niistä makuuta pitäisi kyllä treenata. Varmaan jotain kimppatreenejä mäkin virittelen tai siis osallistun, ehkä sitten siellä muistan :-O.

Ei kommentteja: