sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Vähän jotain

Jotain pientä treenin tynkää on tälläkin viikolla tehty. Pääsääntöisesti kuitenkin pihassa, mutta eihän sitäkään treeniä kannata aliarvioida!

Torstaina käytiin Hannan kansssa Haavistolla. Tupla aloitti ruudulla ja merkiltä vasuriin. Tämä merkki on nyt kyllä vähän parantunut, edelleen pallo oikealla puolella auttaa ihmeellisesti asiassa.

Luoksetulossa ensin suora, vaani pikkuisen Hannaa. Toisella kertaa otin stopin, mutta alkusuunnitelmasta poiketen Hanna ei heittänyt palloa. Teki sairaan makeen stopin ja pysyi suorana. Sai palkan multa. Heitto pitää vielä tehdä ainakin kertaalleen ennen Pieksämäkeä. Otin stopista vielä suoraan luokse. Jää edessä kyllä turhan kauaksi, mutta mielikuva on, ettei toi virhe ole ainakaan koskaan vielä kisoissa tullut esiin?

Tunnarissa haisteli toooosi pitkään, en tiedä miksi. Pihatreeneissä tämä ei ole vaivannut. Pihassa olen myös vahvistanut pitoa luovutuksessa.

Kaukot aika kiva sarja, läheltä ilman takapalkkaa :-).

Idarin asennot oikeat, pompsahteli iloisesti.

Seuruussa taas alkuunsa niiiiiiiiiin kietoutuneena ettei paremmasta väliä. Nykyään pystyy tekemään haukkumatta pitkät askelsarjatkin. Toiveissa on, että tämä onnistuisi vielä joskus kisassakin.

Ohjattu mujuten ok, mutta toooosi levoton alun viennissä!! Merkki tosi napakka ja lähellä, pallo on auttanut.

Tänään pihassa kuuntelua, joka osoittautui pitkästä aikaa tehtynä todella vaikeaksi. Erityisesti sinällään vanha tuttu kombinaatio merkki+pallo+kapula meinasi tulla ihan tosi haastavaksi. Ensin lähti useaan kertaan merkki-käskyllä kapulalle, sitten lopulta alkoi sekoilla ihan tosissaan eikä tiennyt enää yhtään mitä merkkiä tarkoitan. Merkkejäkin oli jokusia näkyvillä. Piti vähän helpottaa ja palautella tätä muistiin, sitten alkoi onnistua. Pallo ei ollult vaikea, mutta kapula tosiaan oli.. Lopulta onnistuttiin. Toinen vaikea oli kierron kautta ruutuun ja matkalla pallo!! Enpä tiedä montako kertaa yritti ottaa pallon suuhunsa ruutuun mennessä. No, sekin onnistui lopulta ihan ok.

Tuon jälkeen otin aivan tarkoituksella tunnarin, mutta teki kyllä sen tosi hyvin.

Vähän Tuplan treenejä on nyt leimannut taas sellainen levottomuus ja pieni kiikunkaakun ylimeneminen... Eihän tämä ihan uusi ongelma ole, mutta välillä jo oli tasaisempikin. Ehkä treenimäärät vaan pitäisi saada taas korkeammiksi ja pelkkä pallon heittely -meininkiäkin pois ;-).

Kaukoissa tänään ilman takapalkkaa yksi setti, tosi hienosti. Sitten pari settiä takapalkalla :-). Tässä on tapahtunut nyt suuri muutos parempaan, valitettavasti sen näkyminen kisasuorituksessa on kyllä vielä aika arvoitus. No, jos mä en ilmoittaudukkaan mihinkään karsintaan niin sittenhän kaikki on hyvin :-D.


Ei kommentteja: