tiistai 9. lokakuuta 2012

Ylökkin hallilla

Ylökk on vuokrannut OMAN hallin käyttöönsä talveksi. Ihan kiva olikin, kyllä siellä tokotella voi :-).

Tupla aloitti ruudulla, merkiltä vasuriin. Ja vanha vaiva, vasempaan lähdössä merkki vajaa. Sitä sitten hinkutettiin ja vasta namiavuilla alkoi oikea paikka löytyä. Ruutu sinällään ok.

Hyppynouto, pylly pysyi maassa, mutta onhan alkuasento huono. Tuonti siisti. Erikseen vielä yksi tooosi vinosta tuonti, ok.

Tunnari. Olipa pitkään tarkistelua. Johtuikohan hallialustasta oudokseltaan? Luultavasti? No, aika näyttää.

Kaket. Kauempaa. Nyt edelleen näyttää siltä, että muut vaihdot menee aika kivasti, mutta yllättäen seiso-istu ei kisamatkalta mene oikein. Olenko koskaan ennen sanonut....?? Tuokin vaihto saatiin oikein, mutta ei ensiyrityksellä. Treeniä... lisää treeniä...

Ohjattu "kavennetulla" setillä, vasen. Ihan kiva kokonaisuus.

Idari. Huoh ja huoh. Kauhea kiire on seuruussa. En tiedä mihin. Pitäisikö mun nyt toppuuttaa vauhtia korostetusti? Mentiin taas aika monta pätkää, ennenkuin rentoui. Lopuksi vielä asennot, jotka sinällään ihan kelvolliset. Mutta seuruu..

Loppuun vielä sitä seuruutakin. Se on niiiin hienoa. Haasteita pitää olla :-OOO.

Ainiin, pitkästä aikaa myös paikalla olot. Istuminen skarppi ja rauhaisa. Paikka makuussa vahdin ettei vahingossakaan haistele uutta mattoalustaa, ei haistellut. Meni taas heti lonkalle lähdössä. Hmm..Ei kommentteja: