sunnuntai 28. lokakuuta 2012

tokot

Viikolla treenit olleet vähissä, pihassa seuruuta ja kaukoja. Seuruun rauhoitusharjoitus on kääntynyt juuri päinvastoin, eli nostaa. Olen varmasti näissä harjoituksissa sittenkin vahvistanut edelleen väärää fiilistä, enkä malttanut odottaa rauhaa. Huoh. Positiivista asennetta yritän silti muistaa... Kaukoissa takapalkka on taas toiminut hyvin. Muutamia tunnareita myös tehty, niissä ei erikoista.

Tänään Taiton, Inton ja Katin kanssa Loukonlahdessa, ihana ilma ja kiiiivat treenit!

Tupla aloitti kaukoilla, ensin pelkät ekat nousut + takaa palkka. Sitten koko sarja, teki hyvin - liikkui jopa taakse!! Aloituksen kanssa saisin olla tarkempi, kun se toinen jalka helposti aina aukeaa sivulle.

Ohjatun merkillä oli tooosi takana. Kuurina nyt pallo merkille, koska se ei aiheuta muita ongelmia.

Luoksetulo vain suorana, vähän piti kyylätä Katia, josko se heittäisi :-).

Tunnari, tosi kiva! Palkkasin sivulla namilla, kun istui nätisti viennin aikana.

Ruudun paikka reilusti ulkona, ilman stoppia. Toistaiseksi olen saanut tämän pysymään hallinnassa, kun tottelee stoppia.

Idari, vain seuruuta. On ollut paljon pahempikin :-o.

Seuruu, Kati kyyläsi takaa ja tehtiin vain pitkää suoraa - rauhallisemmasta, tasaisemmasta menosta yritin palkata. Vaikeaa .-(. Erikseen pieniä käännöksiä, nyt kokeilen niissä TOSI pieniä käännöksiä, ei siis ylikäännöksiä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oox kokeillu seuraamista niin, että otat Tuplan mukaan ns lennosta ja kehut sitä välillä sanallisesti? Meillä ainakin rauhoittaa tilannetta:-)Jos otan perusasennosta, niin palkkaan ensin muutaman perusasennon.

t.Tarja