torstai 19. heinäkuuta 2012

Peekoot majalla

Ollaan me tokoteltukin vähän, pihassa. Pitäisi jotenkin saada tokomoodiakin tässä peekoon ohessa taas käyntiin, mutta vähän meinaa olla vaikeaa..

Eilen NPKHn majalla Satun kanssa tottistelut. Tai piti olla.. no, onneksi Satun korvikkeeksi löytyi kaksikin eri amstaffia, joten sain ihan hyvin tehtyä treenini ja pelko amstaffien käytöksestä oli turha ;-).

Tupla ensin liikkeet. Seuraaminen kainalolla + erikseen pätkä ilman. Molemmat sinänsä ok, mutta juoksussa taas ryysi ihan helvetisti eteen. Tohon pitäisi saada jotain..Hyvää häiriötä tuli amstaffin omistajamiehen maahan-huudoista, kun amstaffi nousi koko ajan paikalla olossa ylös (oli kyllä liinassa kiinni ;-)). Ei Tuplaa kiinnostanut moiset huudot, vaikka ne oli välillä tosi kovia ja painostaviakin.

Jäävät ok, luoksetulo molemmissa inasen oikealle vinoon? Läpijuoksuna ensi kerralla + erikseen paikkaa. Seisomisessa vasemmassa kädessä pallo, teki tosi hyvän stopin vaikkei saanut palloa.

Noudoissa ihan siisti kaikkinensa. Saa nähdä miten tuon luovutuksen kanssa sm-kisoissa käy, kun on niin lähellä mua. Eteenmenoa en ottanut.

Paikka makuu oli hyvä ja rauhallinen!

1 kommentti:

Miina kirjoitti...

Kaikkea sitä internetin ihmeellisestä maailmasta löytää vahingossa, siispä kiitos treeniseurasta ja hyvä että saatiin sijaistettua Satua!

t. toisen amstaffin omistaja :)