tiistai 10. heinäkuuta 2012

Jälki ja esineet

Päästiinkin kunnon kaatosateella ajamaan jälki! Vettä tuli juuri ennen jäljelle lähtöä kuin Esterin sieltä, mikä oli todella hyvä, sillä tosi vähän ollaan päästy noin kaatosateessa ajamaan jälkiä. Viime kesänä tuo oli Tuplalle vielä aivan ylivoimaisen vaikeaa. Tänäänkin oli vaikeaa.

Janalta lähtö oikeaan, jostain syystä Tupla yritti parikin kertaa heti janan alusta oikeaan, sitkeästi. Otin pois ja tosiaan vasta kolmannella lähetyksellä eteni suoraan jäljelle asti ja nosti hyvin jäljen. Jälkeä ajaessa joutui koko ajan jonkun verran tarkistelemaan ja ekalla kulmalla ajoi yli ja taas sinne samaan suuntaaan oli menossa kuin janallakin. Enhän mä sitä ohjaa mihinkään, joten  menin perässä, mutta jossain kohden korjasi tilanteen itse ja pääsi takaisin oikealle jäljelle. Sitten tuli Huin harhat, jotka oli tehty juuri ennen jäljelle lähtöä, tämä oli tooooosi vaikeaa. Tuplan piti tarkistella Huin jälkiä moneen kertaan. Todella vaikeaa Tuplalle, täytyy treenata lisää tälläistä. Tämän jälkeen jäikin sitten yksi keppi nostamatta, kun taisi kestää hetken ennenkuin kiinnittyi jälkeen uudelleen. Loppuosa sinällään meni ilman suurempia kommelluksia, mutta tarkisteluja teki tavallista enemmän. Oikein hyvä treeni!

Esineillä edelleen vaan apuohjaaja+suorat pistot. Tosin tässäkin tänään Tuplan meinasi sitkeästi olla eri mieltä lähetyssuunnasta, mutta lopulta uskoi minua ja sain sen liikkumaan haluamaani suuntaan. Joskus vaan on vähän vaikeampaan kuin toisinaan :-o.

Ei kommentteja: