torstai 14. kesäkuuta 2012

Treenit aloitettu..

Pikku hiljaa pitäisi kääntää katse tuonne PK-SM-kisoihin. Siihen olisi paljon tehtävää. Tänään aloitettiin eka etappi, eli esineruudun korjaus. Tehtiin apuohjaajan kanssa pistotekniikkaa ja arvasin, että Tupla menee tästä sekaisin, koska on kuitenkin tehtyä hakua "samalla tavalla". Niinhän Tupla rukka oli vähän ihmeissään, kun puhutaan esineistä ja silti näköhavainto ja takuulla vahva mielikuva on äijästä, joka heiluu n. 50 metrin päässä. No, silti, jatkamme sunnuntaina tämän testailua.

PIhassa on vähän tokoteltu. Kaukot meni totaali hukkaan viikonlopun jälkeen. Joutunut ihan tosissaan ottamaan autettuja toistoja, että saisi edes läheltä backin onnistumaan! No, työstöä vaan, en luovuta tätäkään.

Mutalassa otin pikkuisen pk-tottista. Seuruussa heti painoi paljon enemmän kuin tokossa. Mistä helvetistä se johtuu? Nyt ei ammuttukaan. Kai mä olen jotenkin tosi sotilaallinen ja urheilullinen heti, kun aloitan pk-tottiksen. Ei ymmärrä. Jäävät osasi oikein ja 2 kilon noudonkin teki melko siististi. Luoksetulossa sen sijaan jysähti niiiiiin päin, että oksat pois. Kuvitteli aivan tosissaan, että tulee läpijuoksu. Huoh.

Ei kommentteja: