sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

SM-koe Kuopio

Takana upea Kuopion reissu, kiitos Hannalle ja Huille hyvästä seurasta :-). Perjantai-iltana majoittauduttiin triljoonan kuorolaisen kanssa Scandic hotelliin ja nautittiin satamassa illallista muutaman alkholidrinksun kera. Nukuttiin tooosi huonosti ja aamulla aikaisin kisapaikalle. Kisapäivä oli turkasen pitkä ja aurinkoinen, järjestelyt toimivat Kuopiossa moitettomasti. Lauantai-iltapäivänä iski paniikki, että hemmetti mehän ollaan ehkä menossa finaaliin. Epäuskoisena sitä ihmettelin ja mietin, että mitä ME siellä tehdään?! Illan mittaan tajusin, että olemme ansainneet lähes 120 kisaajan joukosta paikan 20 parhaan joukkoon. Se oli aika uskomatonta, aidosti. Lauantai-iltana niinikään syötiin kaikessa rauhassa hyvin, juotiin muutama drinksu ja nukuttiin paremmin kuin pe-la yönä. Sunnuntain finaali oli upea kokemus, todella upeaa kisata niiden kaikkien huippujen joukossa! Paras koiramainen kokemus mitä minulla on koskaan ollut. Se oli oikeasti mahtavaa - tahdon lisää :-). Tupla oli loistava, teki jälleen kerran kisassa tasan sen mitä osaa, matkustaminen tai lauantain ruuhkaiset kehät eivät haitanneet yhtä - loistava koira! Joku, jos sen vielä osaisi kouluttaa :-).Tässä suorituksemme (lauantaina neljässä kehässä, sunnuntaina niinikään neljä eri settiä):

istuminen la 10, su 10/10 Jesss! Hyvä Tumppu!
makuu la 7,5, su 9/9,5 Lauantaina se oli ollut tosi huono. Haisteli ja oli ihan mutkalla - ilmeisesti parempi tiirailla vähän muihin kehiin. Sunnuntaina loistava - ei edes lonkka-asentoa!?? Ehkä yritän työstää nyt kokonaan tuon lonkka-asennon pois.
seuruu la 7,5, su 6/6 Kumpanakin päivänä Tuplaksi hyvä suoritus. Menty tässä liikkeessä kyllä eteenpäin selvästi! Sunnuntaina suurimmat virheet olivat parin perusasennon tekemättä jättäminen - ne olivat turhat virheet. Olin etukäteen ajatellut että katoan seuraamisen aikana finaalikehästä jonnekin bittiavaruuteen, mutta todellakaan ei tarvinnut suorituksen aikana niin tehdä!! Tupla oli "hyvä", siinä on vielä miljoonasti työstettävää, mutta suunta oikea!
idari la 8,5, su 8/8,5 molempina päivinä seuruu aika rauhaisan tuntuinen! Istuminen ilmeisesti kumpanakin hidas. Ihan hyvin!
luoksetulo la 10, su 9/9,5 AIVAN LOISTAVAT!!! Upea tunne! Varsinkin finaalissa, kun yleisö ihan oikeasti hurrasi! En tiedä mitä olisi sunnuntaina pitänyt tehdä paremmin, mutta aivan sama - loistava!
ruutu la 9,5, su 7/7 lauantaina ruutu ihan loistava! Sunnuntainakin, mutta maahanmenoon kaksi käskyä :-(. Hätiköin jostain syystä heti liikkurin käsky-sanan jälkeen maa-käskyn jotenkin ihan kummasti. Tupla ei reagoinut yhtään. Turha virhe. Molempina päivinä kuitenkin erinomaisen kaunis suoritus!
ohjattu la 10, su 8/9 kumpanakin päivänä oikea puoli. Aivan loisto suoritus Tuplalta. En osaa nyt analysoida sunnuntaista, että mikä tiputti kasiin suorituksen. Ehkä vino perusasento? Mielestäni ei purrut tai pyörittänytkään kapulaa, luovutus tietysti on tiivis, ehkä siksi? Annoinko jotenkin liian voimakkaan "vartalokäskyn" suunnassa? En tiedä. Hieno suoritus kuitenkin :-).
metalli la 9, su 8,5/9 Tuplan metalliksi tosi siisti, ei kurotellut tai ollut muutenkaan levoton. Siisti!!
tunnari la 8,5, su 9/9,5 kumpanakin päivänä loistosuoritus!!! Sunnuntaina paluukin laukalla, lauantaina hitaampi.
kaukot la 5, su 6/6  tähän hukattiin melko paljon pisteitä, mutta eihän se ollut yllätys. Lauantaina kaksi käskyä yhteen vaihtoon, muuten ehkä siistimpi suoritus. Sunnuntaina teki vaihdot skarpisti, mutta tuli eteenpäin selvästi. Pitkältä matkalta tämä ei treeneissäkään onnistu, joten näin siinä luonnollisestikin kävi kisoissakin.

Lauantaina 269,5, sunnuntaina 259,75. Kokonaispisteet 263,75 ja 16. sija! Oho. Hienosti, eikun upeasti se meni ihan oikeasti!  Kun katsoo noita kahta arvostelulomaketta, täytyy ihan ihmetellä noita pisteitä. Sm-kisoista ysit ja kympit ei ihan oikeasti ollut mun toivelistalla reality-puolella :-). Tästä jatketaan taas tokoa entistäkin innokkaampana!


8 kommenttia:

Heidi S kirjoitti...

Ihan valtavasti onnea Pia ja Tupla, muistatko kun sanoit tammikuussa, että jos ei Tuplan seuraamista saa kuntoon, niin se toko on sit siinä. Onneks ei jäänyt vaan siihen ja vaikka seuruussa on parannettavaa, olette silti suomen parhaiden tokoilijoiden joukossa. Osaan myös kuvitella Tuplan sairaan hienon luoksetulon, joten apploodeja täältä!!
terkuin Heidi S

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Pia ja Tupla!
Tupla on mennyt tosi paljon eteenpäin, olet tehnyt hienoa työtä!
t:Sirke

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavasti onnea!

Te ootte upeita!

t.Tarja ja ylpiä velipoika-Nomi

Hetan ja Hiskin huseeraukset kirjoitti...

Onnittelut hienoista suorituksista! Kaarina

Hanna kirjoitti...

Jeeeeeeeeeeee!! Ihan huikeeta!! Hurjan paljon onnea vielä tätäkin kautta ja iso kiitos kisa- ja reissuseurasta!! Ens vuonna uusiksi :)

Katri kirjoitti...

Hienosti veditte!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Tuplan meno näyttää hienolta ja vauhdikkaalta!

t. Mari

Jessica kirjoitti...

Onnea!! Luoksetulo oli HIENO!!