torstai 17. toukokuuta 2012

Treeniä

Aamulla kaatosateeseen oli pakko tehdä Tuplalle janatreeni. Kaksi tuntia vanha, jana oikeaan ja ehkä sata metriä jälkeä + keppi. Ihme kyllä, janan lähtö oikein hyvin! Kaatosateessa Tuplan jäljestys on tavallista levottomampaa, ikäänkuin vähän hätäilee. Niin teki viime vuonna ja näytti nytkin samalta. Sinällään ihan ok, mutta erinäköisenä ajaa jälkeä kuin "normaalisti". Pitää treenata kaatosateella kyllä lisää!

Illalla hienot Ylökkin järkkäämät smkisatreenit Haavistolla. Kaksi kehää. Ensin paikalla olot häiriköitynä. Tupla istui hyvin skarpisti. Makuussa lonkka-asento, ylös ja alas ok.

Yksilönä otin seuraavat:
ohjattu oikea: merkki ok. Nosto ok. Luovutus aavistus vino ja turhan tiivis. Siirty sivulle ok. Kisapalkka.
ruutu: merkki ok, sisäänmeno hyvä. Jäi pikkuisen ruudun takaosaan, odotutin hetken ennen maahanmeno käskyä ja rontti rupes liikkumaan - kuvitteli ilmeisesti että odotan paikan hakua - loogista. No, uusi top ja maahan ok. Oli ihan levollinen. Sivulle siisti, mutta voisi ton ihan pienen banaanin sivulle tullessa jättää pois.

Toinen kehä:
hyppy, kontaktista pääsi hakemaan. Siisti, mutta ehkä tässäkin turhan tiivis luovutus. Askelapu sivulle. Kisapalkka.
Tunnari; rauhallinen ja siisti! Nopea palautuskin. Askelapu sivulle. Kisapalkka.
Luoksetulo, meinasi haistella  alkuun, Riitta heti ärähti ja sain antaa itsekin palautteen. Luoksetulon stopista appari heitti pallon. Ei muuta.

Kehien ulkopuolella seuruuta. Pyörittiin juoksuisena Kipinän ympärillä, vähän Tupla meinasi kiinnostua Kipistä. Kipinä kävi tuossa kakkoskehässä meitä ennen suorittamassa, mutta en huomannut Tuplassa mitään erikoista. Samoin paikalla oloissa ihan hyvin pysyttiin rivissä urokset + juoksuinen narttu! Niin, seuruu oli tänään aika rauhaisaa, mutta käännöksissä varsinkin taas dyykkas tosi syvälle. Mutta ei siis pahasti painanut, purru tms. - onhan sekin jo jotain :-D:

Kaukot myös siinä kehän ulkopuolella. LÄheltä. Eka setti: is-sei-maa - teki erinomaisesti! Kävin kehumassa. Sitten uusi setti sei-istu -tämä AIVAN loistava! Jess - pallopalkka. Huippua, että nyt alkaa taas läheltä löytyä oikeita!!

Tosi hyvät treenit, kun oli porukkaakin vähän enemmän paikalla ja kehät ja kaikki - kiitos!

Ei kommentteja: