tiistai 15. toukokuuta 2012

Peekoota

Tainan kanssa Mutalassa aamutuimaan, hyvään saumaan treenit tulivatkin! Olin etukäteen suunnitellut, että Tupla saa nyt peekoota tehdä vain namipalkalla, paikkamakuuseen saa pallon vatsansa alle... Tämä siitä syystä, että Tuplahan on kova omimaan ja jos pallo on sillä, ei ehkä kannata liikkua mihinkään?

Tupla aloitti paikkamakuulla. Itseasiassa se oli tänään ihan hyvä, paitsi alkuunsa, kun kaksi kertaa pölli suuhunsa sen pallon :-o. No, keskusteltiin, että sitä ei kesken TYÖtehtävän oteta... Hmm... niin tai näin, paikka makuu oli ihan hyvä eikä se siirtänyt edes tassuja vinoon.

Sitten liikkeisiin. Taina pyysi ennen meidän liikkeitä viemään vielä Lallille eteenmenopallon, ja Tuplallehan tämä oli aika myrkkyä - ei ihan sitten pystynyt luopumaan tästä pallo ajatuksesta. Samoinhan itseasiassa kävi Harjavallassakin, ennen meidän liikkeitä kentältä haettiin "eteenmenopaikalta" sellainen valkoinen lappu ja Tupla oli kyllä erinomaisen tietoinen siitä, että ahaa- sinne VIETIIN pallo... luopumisen tuskaa siis!!

SEuruu kytkettynä. Levotonta, sain hihnalla hyvin hallittua ja korjattua, mutta en tiedä miten tää hihna alkaa toimia. Namia sai pari murusta jossain kohden palkaksi...

Liikkeestä istussa oli aivan tykin suusta lähdössä sitten sinne eteen... Sai tukka pöllyä ja jouduin uusimaan parikin kertaa ja kaiken lisäksi yhden kerran ajamaan Tuplan autolle häpeämään :-((. Ei millään siis luovuttanut siitä eteenmenosta ajatusta. No, autolta takaisin tullessa pystyi jo tekemään seuruuta + ihan ok istumisen. Namia.

Maahanmenon valmisteleva osuus aika pitkänä ja nyt parempi kuin tuo istumisen vastaava. Nopea maahansyöksy - nami. Luoksetulon otin loppuun asti, siisti. Nami.

Seisomisen valmisteleva niinikään pitkästi, aika siisti. Vartalopakote seisomiseen - nami. Luoksetulo ihan ok.

2 kgn noutoon hämykäskyjä, kuunteli hyvin. Sai namin kontaktista (nythän näköjään tämä kontaktin ottaminen on osalle tuomareista tullut must jutuksi!). Hyvä ja siisti nouto, irrotti. Vähän turhan lähellä luovutus.  Viereen, nami.

Hyppy ilmava ja siisti. Nami

A ok. Nami.

Sitten eteen.... Ja se pallo todellakin oli edelleen mielessä!! SEuraaminen vaikeaa, uusittiin useaan kertaan. Käsien heilutuksesta varasti - uusittiin ja uusittiin. Pääsi istumiesta eteen. Ja sitäkin sitten uusittiin vissiin neljä kertaa, kun EI mennyt maahan, kun se pallo pallo pallo pallo.... Neljäs kerta toden sanoi, edelleen lähti kuin nappi housusta, mutta ymmärsi tippua aika nopeastikin maihin. Namipalkka. Ei voi ainakaan yrittämisen puutteesta moittia.... HUOH.

Kentältä poistuttiin hihnassa ja sai hetken päästä pallon, että pääsi vähän purkamaan itseään. Saas nähdä, tätä nyt jatketaan hetki.

2 kommenttia:

riitta kirjoitti...

Entä purku leluun ennen treeniä? Kipinällä ei toiminut namipalkka ja treenin jälkeen lelupurku -> alkoi odottaa lelua ja pää ei kestänyt. Mutta pää kestää, kun saa ensin purkaa kunnolla (15 min. tms) lelun kanssa, hetkeksi huiliin ja sitten hommiin.

PiaP kirjoitti...

Tuplahan ei sellaista purkua kyllä osaa tehdä. Ehkä senkin voisi yrittää opettaa. Peekoossa jostain (?) syystä toi itse tekeminen on niiiiiin hienoa. Tokossahan ei ihan tuollaisenaan ongelmaa esiinny. Että taitaa noi koirat aika nopeasti oppia mitä missäkin tehdään ... Sinällään peekootottista ei ollut tarkoitus paljon tehdäkkään, mutta vähän nyt olisi näköjään sitäkin pakko työstää...