sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Metsähommia

Tänään jälki- ja esineruututreeneissä, kivaa!

Tupla pääsi esineille Lallin ja Huin jälkeen. Kolme ekaa esinettä nousi nopeasti, mutta neljättä sitten etsi ja etsi. Se oli vielä kaiken lisäksi helppo esine (sukka) ja aika keskellä ruutua. Ei vaan meinannut tarkentua paikka. No, löytyihän se sieltä..

Esineruudussa on parikin kertaa vähän häirinnyt se, että tuntuu kuin Tupla saisi hajun, mutta ei jaksa tarkentaa riittävän kauan, juokseminen on nautinnollisempaa? Tätä tapahtuu silloin tällöin. Täytyisi vähän pohtia, että pitäisikö siihen puuttua vai ei. Muutenkin esineruudun treenaus kaipaisi hieman suunnitelmallisempaa otetta. Nyt tulee vaan treenattua yhtään sen enempää miettimättä.

Jälki kaksi tuntia vanha ja kilsan mittainen, neljä keppiä. Jana ei kovin syvä, lähti oikealle. Tupla lähti heti tosi vinoon oikealle ja otin sen pois, kun en oikein pidä tuollaisesta tavasta. Sitten eteni suht suoraan, mutta valitsi sitten sen tutun ja turvallisen vasemman, kun kerran oikealta huudettiin pois... Äh.. en tykkää vinosta etenemisestä, mutta ei tuokaan nyt kovin hyvä ollut. No, päästiin kuitenkin jatkamaan janalta eteenpäin :-).

Jälki oli haasteellinen, tosi monipuoliset maastonvaihdot, kiemurat ja kulmat. Ainakin yksi keppikin oli hyvässä jemmassa! Loppupätkälle Taina teki ihan tuoreen harhankin. Tupla oli kaikesta huolimatta eri pätevä. Muutamassa terävässä kulmassa taas pienehkö tarkistuslenkki. Kepit nousi kaikki hyvin. Harhan kohdalla jäljen etenemisvauhti tippui aivan matelemiseksi, mutta ei minusta reagoinut harhaaan muutoin mitenkään. Hyvä!

Kyllä se näin on, että näille saa haasteita kyllä tehdä jäljille ihan tosissaan. Aika päteviä poikia :-).

Ei kommentteja: