sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Veljekset treffasivat

Oilpa mukava nähdä veli-Nomi tänään - kiitos Martinpuron laumalle, että ajoitte tänne asti treenaan!!


(kantaisinko vähän Veikkaa lisää toisella lonkalla, jotta saisin itseni vielä vähän enemmän vinoon??)

Tupla teki Nomin innoittamana lähes koko setin ja lähes kaikki kisapalkalla:

Seuruu, tämä kainalolla. On se huonompaakin todellakin ollut! Mutta taas työsti niin hirveästi joka suuntaan. Hitaassa lähes ehti pyörähtää takaa ympäri, kun tarjos niin kovasti istumista sekä vasurikäännöstä. Juoksussa yhden kerran tunsin treeniliivin reunassa hampaat - perhana, että en reagoinut siihen vaikka tajusin tilanteen! Tyhmä ja huono minä.

Idari, sei-maa-is. Lähti heti tosi huonosti ikäänkuin keuli ja sitten kaiken kukkuraksi annoin väärällä jalalla käskyn, joten seisomaan jäi. Tässä oltiin molemmat niin huonoja, että otettiin uusiksi. Lähtö edelleen huono, mutta sain edes oman rytmini paremmin ja tuli oikea asento. En tiedä yhtään miten jäi seisomaan -videoraati? Muut asennot oikein, tuntui että käännökset olivat vähän parempia kuin ovat olleet. Varmaan harhaluulo :-D. Kisapalkka.

Luoksetulo, maahanmenossa oli pysynyt nenä ylhäällä, mutta joku sivuttaisliike oli tullut. Stoppi huono, löysä. Lisäksi taas meni merkistä pitkäksi. Maahan ok. Loppuosa ok. Kisapalkka.

Ruutu, merkiltä vasen. Merkki hieno, jess! Ruudussa tooosi paljon oikeassa reunassa, enemmän kuin normisti. Sisässä kuitenkin. Loppuosa oli mielestäni aika siisti. Kisapalkka.

Ohjattu oikea. Tuntui ihan kivalta, mutta luovutus vino, sen kyllä pyysin korjaamaan. Luovutuksessa olisi voinut pitää tiukemmin kiinni. Perusasento taisi olla ok. Kisapalkka.

Tunnari. Pikkuisen perusasennossa liikutti etutassua, reagoin! Nopsasti kapuloille ja heti oma suuhun - jäi itselle vähän epävarma olo!? Tuonti taas aika hidas,m utat sentäs laukka-askelia. Loppusiirtymiseen askelapu. Kisapalkka, vähän reilumpi kuin normisti kisassa.

Kaukot. Taisi olla kisamatka, tein omaa sarjaa. Ja taas back huono huono huono huono. Oi miksi tää on taas mennnyt näin huonoksi, oi miksi???

Tehtiin vielä uusi kierros. Ensin ruutu lelulle. Taas merkki hyvä, mutta ei tajunnut lelua ruudussa, mutta jäi ihan väärään paikkaan, aika eteen oikealle!?! Taisin uusia, jäi uudelleen samaan paikkaan. Lopuksi vielä niin, että varmasti näki lelun ruudussa. Voisi taas välillä pitää lelua ruudussa, on tosi vähän ollut. Jos saisi pikkuisen paikkaa keskemmälle.

Luoksetulo, ensin suora. Ihan ok. Sitten pelkkä stoppi, vartaloa vähän mukaan voimaksi ja teki tosi napakan ja suoran stopin.

Tunnari, pyysin tekemään "erikoisen kasan". Olikin Tuplalle aika vaikea, kun oma oli ihan siellä kasan keskellä ja muita oli vähän päälläkin ja tosi kiinni toisissaan. Hyvä treeni!! Tupla joutui oikeasti haistelemaan ja etsimään, etsi jo vähän ympäristöstäkin, olisko se kapula siellä. Ei tainnut silti nostella kyllä yhtään vääriä, ehkä nenällä tökkäsi. Lopulta se omakin sieltä löytyi.

Loppuun kaukoja, eikä se back tuntunut nytkään löytyvän. Ihan niinkuin menisi nyt vähän tosta "uudesta" maasta - seisomaan käskystä sekaisin eikä oikein osaa tehdä oikealla tekniikalla "Mitään". Täytyy jumpata. Ei kannata vaipua epätoivoon.

Sitten lopuksi tapahtui tosi kurja juttu. Sellainen pikkuinen staffinarttu tulla töpsötteli kentän toiselta reunalta meidän luokse... Menin taas itse vähän lukkoon ja nostin Tuplan syrjään, ettei tulisi mitään tappelua. Staffi ei vaikuttanut mitenkään aggressiiviselta, narttu se oli ja heilutteli häntää. Mutta nää on niin kammoja tilanteita. Lopulta se siitä lähti ja Tuplalle heitin pallon ja treenikin oli jo loppunut. Yhtäkkiä Tupla sai päähänsä, että ei helvetti, nyt mä sille näytän :-(( ja lähti juoksemaan sitä staffia kohden sata lasissa eikä reagoinut yhtään huutoihini. Tupla teki staffin ja ihmisten ympärillä kunniakierroksen (ei edes ihan iholta vaan ehkä metrin päästä) ja tuli takaisin. Sai kyllä kunnollisen tukkapöllyn ja vähän enemmänkin. Hemmetti.. että pitikin. Mun hoksottimien olisi pitänyt sen verran leikata, että olisin jatkanut Tuplalla jotain treenaamista eikä jäädä patsasteleen siihen tekemättä mitään, jolloin Tupla otti tilanteen kyllä haltuun ja selkeästi muisti staffin käyneen hänen reviirillä jättäen tilanteen epäselväksi. Aika paljon jäi itselle paska fiilis vaikkei kellekkään tapahtunut yhtään mitään (paitsi Tuplalle tukkapöllytystä...). Onneksi vielä sain otettua Tuplan kentälle ja vähän höntsäiltiin hyvän mielen juttuja... Ja lopuksi Nomin ja Padin kanssa ihan rauhaisissa tunnelmissa kuvausta ja pissalenkki.

Ei kommentteja: