sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

"Veljekset" Porin kokeessa

Sunnuntaiaamuna Hannan ja Huin kanssa kohti Poria ja TVAn järjestämää koetta. Hyvin oli taas järkätty koe, hallihan on rauhallinen kisata (mitä nyt lunta rymisteli katolta alas) ja tuomarina Tiina Heino. Ja mikä tärkeintä - päivän tavoite täyttyi, kun Hui sai toisen ykköstuloksensa!

Video tulee näkyville, kunhan jaksaa lataantua...

Paikkaistuminen 10, oli todistajien läsnäollessa istunut visusti paikallaan. Yhden kerran lumen rymistessä katolta alas, oli katsonut ääneen päin.

Paikkamakuu 9. Ei haistellut, mutta nuoli etutassua!? Hyvin alas ja ylös.

Seuruu 8,5. Ei .. ei .. ei. En saanut mitenkään Tuplaa taaskaan alusta alkaen hyvin mukaan, loppua kohden lähti tuntumaan paremmalta. Tosi masentavaa. Alkuun tuli myös ääntä ja ihme sählinkiä.

Idari 9, maa-is-sei. Tämä täytyy katsoa videolta, seuruu ei tuntunut ihan järkky pahalta (hmm... eikä näyttänyt kovin pahalta - asennotkin, jopa seiso hyvä!!). Asennoissa luulin, että istuminen jäi seisomaan - tuntui ihan siltä.

Luoksetulo 8,5. Maassa taas nenä kävi kerran lattian pinnassa... Stoppi oli ruma, napakka, mutta heittäytyi ihan pallonheitto-vinoon. Tämä oli helppo arvata, kun viikolla otin pariinkin kertaa voimaa stoppiin. Maahanmenossa olisi voinut mennä lyhyemmällä matkalla maahan, nyt jotenkin valui, vaikka alkoi kyllä tehdä heti liikettä. Mä myös suotta käskytin ihan liian myöhään. Loppuosa taisi olla kunnossa.

Ruutu 8. En oikein tiedä mitä mä ajattelin, mutta jätin sitten stoppikäskyn antamatta ruudussa??!!! Suoraan maahan - Tuplahan jäi ihan "oikein" seisomaan. En tajua. Ihan turha kaksoiskäsky virhe. Loppuosassa tuli seuruuseen pikkuisen etukautta, ei ei näin!!

Ekasta setistä jäi paska fiilis lähinnä ton seuruun takia ja vielä tilkkeeksi oma tajuttoman tyhmä virhe ruudussa. (Videon katsomisen jälkeen paska fiilis vähän kaikkosi, virheitä on, mutta elämäkin on.)

Toinen setti alkoi ohjatulla, oikea, 10. Merkki ihan ok, joskin vähän lähempänä saisi olla. Lähti kapulalle tooosi laajalla kaarella, onneksi kuitenkin pongas/korjasi itse linjan. Kapulasta tippui laippa, mutta ei haitannut Tuplaa. Loppuosa taisi olla kunnossa - täytyy tarkistaa videolta (tiivishän tuo luovutus on..).

Hyppy 10. Alkuasento tosi huono, kaula venyi sfääreihin - tämä pitää nyt ottaa työnalle.

Tunnari 9. Nyt tuntui siltä, että oli rauhassa perusasennossa. Haistelussa oli pakko tökätä ekaa kapulaa nenällä (ja toisenkin imppas aika tiiviillä nenällä..) :-(, reagoi hyvin omaan ja ihan ok tuonti + loppuosa. Vauhtipalkkaa voisi vähän jättää nyt vähemmälle, haistelussa hieman levottomuutta videotarkastelun jälkeen.

Kaukot 9. Muuten ihan kohtuullinen, mutta back vajaa JA maa-seisossakin teki huolimattomasti. Nousi seisomaan taas niiiiin pitkään asentoon ettei pysty tuosta tekemään kunnolla backiä. Däääämmmm.

289,5p KP ja 1/9. On tässä työsarkaa... sanoisinko, että välillä tuntuu ihan liiankin paljolta!

Video alla - voi he...i, toi teksti jäi sitten koko videon ajaksi tuohon näkyviin - en jaksa ladata uudelleen, menkööt näin.

8 kommenttia:

HannaH kirjoitti...

Hyvä te, onnittelut!

Lisää hehkutusta ja ilohymiöitä, pliis hei! Täähän oli hieno tulos ja monta ilmeisen onnistunuttakin juttua, kun numerot oli 8.5-10 = ihan helvetin hyvin!!! :)

PiaP kirjoitti...

No mutta tää oli sellainen koe, kun käytiin katsomassa mitä ei osata :-). Ne pitää laittaa ylös, että voi yrittää korjata. Valitettavasti ovat aina vaan samat liikkeet tai sen osiot mitä ei osata. Huohhh.

Mutta joo - paljon oli oikein hyvääkin ;-)

Hanna kirjoitti...

Onnea vielä ykkösestä!
Reenit jatkukoon :)
Kiitos kisaseurasta!

Heidi kirjoitti...

Hyvä Pia ja Tupla!! Olette loistavia ja kaukotkin menneet eteenpäin, vaikka niitä joskus täällä blogissa tuskailit. Hieno tulos ja jälleen kerran ykkönen, mikä ei kaikille ole mitenkään itsestään selvyys :-)

riitta kirjoitti...

Tohon S-I vaihtoon Tikan pelastus on ollut Taskisen Satun painonsiirto jumppa. Toimii, jopa tuon säkkärän kanssa!

Hienon näköistä menoa! Seuraaminen parantui loppua kohden ja (katsoin videon ekan ja sit vasta luin sun kirjoituksen) niin katsoessa oikein havahduin siihen, että idarin seuraaminen näytti hyvälle! Kyllä se sieltä tulee se seuraaminenkin vielä :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Olikos teillä kakeissa tarkoitus, että takajalat pysyis paikoillaan?

t.Tarja

PiaP kirjoitti...

Tarkoitus olisi juuri se, että takajalat pysyISI paikoillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!!!

-Katja