perjantai 6. huhtikuuta 2012

Tokot

Tällä kertaa jossain Vuorentaustan siimeksessä. Kentälle saatiin vähän äksöniä muutenkin, kun Hanna, Veikka ja Veeti liittyivät meidän perussettiimme mukaan. Lisäksi Lotta, Ilo ja Sennikin piipahtivat kentällä.

Tupla aloitti pk-paikkamakuulla Veikan treenatessa (eikä siis meidän Veikan vaan Hannan karvaisempi Veikka :-)). Olipa yllättäen todella rauhaisa makuu! Hyvä!

Yksilöliikkeet:
luoksetulo, ensin suora luokse - ihan hyvä. Sitten stoppi, ei ihan paras mahdollinen, mutta ok - ei kääntynyt vinoon. Sai multa pallopalkan. Sitten stopista suora luokse eteen, hyvin. Ja vielä stopista maahan, ihan hyvin. Mun pitäisi osata käskyttää aiemmin, olen koko ajan myöhässä merkkeihin nähden. Luoksetulossa oli muuten yksi _huomioitava_ seikka, jota EI saa toistua; jätössä maahanmenossa oli tehnyt pienen ryömimisliikkeen eteenpäin! Hanna -tarkkana, nyt tässä joudut oleen tosi tarkkana!

Sitten kaukoja, takapalkalla. Muut hyvin, mutta back meinas taas jäädä hitusen vajaaksi. Turhan kiire tehdä se istuminen, ei malta työstää taas kunnolla taakse, tekee puolittan. Jumpppaaa jumpppppaaa ja vaatimus tehdä oikein. Muutenkin saisi maasta-seison tehdä jähmeämmin, jolloin ei jäisi niin helkutin pitkäään asentoon.

Ohjattu, vasen. Merkki lumella, kapuloista vasen hiekalla ja kaksi muuta lumella. Olipa vaikea, Tupla meni keskikapulalle, tuota hiekalla ollutta ei kyllä näkynyt yhtään - oli kyllä itseltäni vähän ajattelematonta laitatuttaa kapulat noin. No, keskikapulalle ensin totteli stoppia, mutta uudella vasen-tuo käskyllä otti keskimmäisen, irrotti ja yritin stopata uudelleen, mutta lähti juoksemaan kohden. Siitä sai palautuksen stoppi-käskyn paikkaan. Tämä on ollut tiedossa, että korjausta Tupla ei osaa tehdä. Olipa hyvä, että nyt saatiin korjattua tämä. Sain uusinta käskyllä läthemään vasemmalle kapulalle, sai vauhtipalkan tästä. Sitten koko liike uusiksi, merkki ok, mutta ei edelleenkään löytänyt vasenta, nyt juoksi missä sattui - vasemmalla - ja lopulta päätyi taas sille keskikapulalle, nyt totteli stoppia ja korjauksella päätyi lopulta vasempaan. Vielä kerran koko liike uusiksi, nyt muisti missä vasen oli! Olipa vaikeaa.

Tunnari, aika kisamaisesti ja ympyrässä. Levoton alkuasento (hyvä syy oli Veeti, joka oli siinä lähettyvillä jotain touhuamassa, selkeästi Tuplalle tuli vähän hätä, että pitäisi päästä kapuloille pian), jota jouduin korjaamaan. Itse tunnari oikein hyvä suoritus, loppuasentoon asti ja piti kapulaakin jopa nätisti.

Lopuksi idari, maa-sei-is. Asennot ok, mutta taas alun seuruu sellaista, että otettiin kokonaan alusta uusiksi. Uusinnalla paransi ja pystyin tekemään asennot. Lopuksi vielä seuraamista edes takaisin merkeillä Hannan käskyttämänä. On se vaikeaa. Joskaan ei kovin suuri yllätys.

Tupla sai vielä tehdä merkin kautta ruudun - se olikin oikein hieno.

Ei kommentteja: