torstai 29. maaliskuuta 2012

Vireen hallintaa???

Ohhooh ja hohhoh.. olipa Tupla hieman ylivireinen tämän päivän treeneissä. Pitäisiköhän harjoitella jonkun sortin vireen hallintaa?? Tämän päiväisen perusteella vastaus on PITÄISI.

Tupla joutui mammimaan paikoillaan ja katselemaan Huin ekan setin treenin, se ei ilmeisesti oikein sopinut herran mielentilaan - kävi hitusen ylikierroksilla enkä oikein saanut sitä hallintaan :-/.

Aloitettiin kaukoilla. Ensimmäinen setti haukauhdiksia ja ihan mitä sattuu vaihtoja. Tästä sitten kurinpalautus ja uusinnalla teki hyvän sarjan vaihtoja - takapalkka.

Tästä tunnariin, vähän epäröin miten käy.. Vauhti oli Tuplaksi melko kova mennen tullen! Haistelukin kävi niin nopeasti, että jäi hieman epäselväksi mahtoiko ottaa mitä sattui. Mutta ei ottanut, oma se oli. Palautuksen kun aina saisi noin hienoksi ;-). Palkka luovutuksesta.

Ohjattu, vasen. Merkki vauhdikas, meinasi _karata_ vartaloliikkeestäni merkiltä!! Malttoi kuitenkin ihan viime tipassa... Meni niin lujaa kapulalle, että karjasin sille NÄTISTI vaikka piti sanoa TAAKSE. No, niin tai näin... nätisti käskyllä kääntyi saman tein pois kapulalta :-(. Uudelleen merkille ja nyt pelkkä vasen-tuo -käsky. Ihan ok. Otin myös sivulle siirtymisen askel avulla.

Ruutu, merkiltä oikea. Mulla oli pallo kädessä, mutta merkille hyvin. Ruutuunkin muuten hyvin, mutta ihan väärään kulmaan jäi seisomaan, odotin, että haki oikean paikan - siitä palkka. Loppuosa erikseen, oli tosi levoton ruudussa, haisteli ilmaa ja käänteli päätä. Sivulle siirtyi siististi.

Toinen setti alkoi luoksetulolla, näki Hannalla pallon. Otin suoran luoksetulon, koska selkeästi odotti stoppia. Toisella ei enää muistanut, että Hannalla oli pallo ja teki vauhdikkaan lähdön ja hyvän stopin - Hannalta pallon heitto. Otin stopista myös maahanmenon, mutta ekalla jäi taas kyynärät ylös - hemmetti. Uusinnalla syvälle alas asti. Siitä pallo.

Idari, sei-is-maa. Seisominen hyvin, namipalkka. Istumista EI osannut, kun oli niin kietoutunut jalan ympärille ja toohotti :-((. Piti vauhtia hidastaa, että pystyi taas irrottautumaan jalasta. Maahan ok. Olipa levoton ja rauhaton ja kamala.

Seuraamisessa alkuunsa ihan samaa ongelmaa, toooosi pahasti painautuneena. Sain sen aika nopeasti parantumaan. Lopuksi jo meni kohtuu siististi, josta sai palkan.

Täytyy ihan vähän kyllä tehdä pari settiä tokotreeniä lauantaina, että kehtaa mennä sunnuntaina kisaan :-O

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Heh, jos teidän pitää tehdä pari settiä - niin meidän pitää tehdä parisataa settiä ennen sunnuntaita ;))

PiaP kirjoitti...

Koko lauantai aikaa ;-)