sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Mahtavuutta - aurinkoa - kevättä!!

Aivan mahtavan keväinen sää on ollut, kyllä alkaa jo jälkijalkaa vipottaa. No, kuitenkin "pelkät" tokotreenit Elovainion pihassa, joka oli asfalttikentästä muuttunut hiekkakentäksi..

Tupla teki ekan setin kisapalkalla;
Luoksetulo, suorana, mutta loppusivulletuloa myöden. Teki siististi suorituksen, sivulle tuloon kuitenkin jalka-apu, ettei jäisi vajaaksi. Kisapalkka.

Kaukot lyhyeltä matkalta (5 m?) kisamaisesti. Teki huipun sarjan, ei sitten tasan senttiäkään liikkunut takajalat mihinkään. Toi viiden metrin matka sopisi meille hyvin ;-). Kisapalkka.

Ohjattu, oikea. Merkki siisti ja hyvin taakse, nosto toooosi siisti (jesss, pakko oli vähän kehua nostosta) ja luovutus suora, ehkä tokoon vähän tiivis. Sivulle askelsiirtymällä, ettei jää vajaaksi. Kisapalkka.

Tunnari, kellomainen ja kymmenkunta kapulaa, oma klo 9. Suhteellisen rauhassa istui sivulla ja mikä parasta, meni _nätisti_ kapuloille ilman lisäkäskyä. Alusta saattoi auttaa asiassa, koska oli tuo hiekka aika isokivistä ja varmasti epämiellyttävää tassujen alla. Aloitti haistelun klo 10 kohdalta ja kävi siististi ja rauhassa kaikki kapulat läpi, kunnes tuli klo 9 ja nosti oman. Lähti hyvällä vauhdilla, mutta kyllä se vauhti hiipuu jonkun verran ihan loppua kohden. Sivulle askelavulla. Tästä sai pallo palkan. Ihan hyvä setti.

Toinen erä aloitettiin ruudun paikan haulla. Vaikea suunta eli ruudun takaa ruutuun ja tänään Tupla ei meinannut sitten millään ymmärtää. Oli tooooodella vaikeaa. Lopulta saatiin onnistumaan. Otin edestäkin paikan haun, ettei jäänyt tyhmä takaa siirtyminen vain mieleen - tämä onnistui heti.

Sitten idari, ensin perinteisesti seuruuttamalla läpi. Nyt pääsin palkkaamaan jo kohtuullisen nopeasti, kun rauhoittui seuruu. Sitten asennot sei-maa-is. Oli ihan hyvät asennot, maahankin muistin nyt jalan oikein. Sai palkan istumisest. Molemmat seuruihin lähdöt myöhästettynä, nämä toimii nyt ihan suht siististi.

Lopuksi vielä seuruuta. Ensin palkka perusasennosta, kun kerrankin pysyi aivan paikoillaan. Sitten vähän pätkää käskytyksin, pom pom pom ... Rauhoittu jossain kohden. Otin myös sivuaskeleet, vasen tänään törkeän vaikeaaa -pihatreeniä! Ja pakissa tuli taas kunnon haukahduksia, sitä piti uusia kunnes saatiin hiljaisuus aikaan.

1 kommentti:

Heidi S kirjoitti...

Täälläkin jälkijalkaa vipattaa :-)