maanantai 20. helmikuuta 2012

Pihassa

Hmm..aika kierroksilla oli Tupla pihatreeneissä tänään..

Aloitin taas sillä, että Viski sai vähän puuhastella ja sen jälkeen Tupla heti tunnariin. Mulla kävi armoton moka, en merkannut tunnaria kun katsoin kovin tarkkaan mihin oman laitoin... Ja arvatkaapa tiesinkö enää lopulta mikä se oma siinä kasassa oli. Niinpä niin. Tupla toi sieltä yhden, enkä ollut sata varma oliko se se vai ei. En voinut tehdä muutakuin hyväksyä sen ja olla kuin olisin tiennyt sen olevan oikea. En siis tiennyt, joten tein koko homman alusta. Viski touhusi ja sen jälkeen merkattu tunnari kehiin ja Tupla. Toi oikean ihan mainiosti.

Sitten seuraamista. Nyt pallo siirtyi kainalosta taskuun. Oli hiljaa ja ihan hyvässä asennossa. Palkkasin kuitenkin pallolla suullisen kehun jälkeen.

Noudon nostoja + vinot tuonnit. Vasemmalta luovutus jäi vinoon, uusinnalla ok. Oikealta tuli nätisti. Nosti kapulan hyvin.

Ruudun paikan hakua. Jäi aika eteen, eli vähän on oikea paikka hukassa.

Merkkiä, jäi taas vajaaksi.. Tämäkin alkaa nyt oireilla näköjään vähän siellä ja täällä. Uusittiin ja hinkattiin, että saatiin mukavia suorituksia

Kaukoja kisamatkalta ilman takapalkkaa. Teki ihan hyvin, yritin rikkoa kaavoja ja osasi silti tehdä jopa down ja back oikein ;-).

Luoksetulon stopit kierroilla. Jestas tuli lujaa... maahan jäi jälleen ihan inasen vajaa, se uusittiin. Stoppi hyvä.

Ei kommentteja: