perjantai 20. tammikuuta 2012

Treeniä

Eipä olla viime perjantain jälkeen treenattu tokoa yhtään. Eilen illalla sitten aktivoiduin ja Hannan kanssa hallille. Ihan kivaahan se oli, vaikka vähän joku tokomotivaatiopula taisi meinata iskeä.

Ensin häiriön alla sivulla istumista. Tässä ei korvakaan heilahtanut. Sama paikalla istuen, minä kauempana. Nyt meni pariinkin otteeseen maahan, kun Hanna niin nätisti pyysi :-O. Sitten alkoi skarpata ja näytti lopulta siltä, että konkreettisesti hammasta purren istun tässä, kun en muutakaan voi. Oikein hyvää treeniä taas vaihteeksi!

Häiriöteema jatkui seuraamisessa. Nyt Tupla oli erittäin pätevä häiriön alla! En muista, että koskaan olisi vielä noin hyvin skarpannut. Merkki-sana oli sellainen, jolla vielä tuli reaktio, mutta sekin oli varsin laimea.

Vielä vähän seuraamista ilman häiriötä. Tuntuipa hyvältä. Vähän pompotteli, mutta muuten oli aika kiva.

Tästä sitten jäävät häiriön alla, tietty :-). Itse liike tehtiin ilman suurempaa häiriötä, mutta sitten Hanna sai tehtäväksi juosta ja hihkua pallon kanssa niin, että Tupla saataisiin liikkumaan. Istumisessa pää kääntyi, ei muuta. Maassa ollessa -ihme kyllä - singahti yhden kerran pallon perään! Seisomisessa suorastaan liimautui lattiaan kiinni eikä kyllä aikonutkaan liikuttaa yhtäkään jalkaa mihinkään. Erinomainen harjoitus, todella!

Tämän jälkeen suora luoksetulo ja sen jälkeen stopista Hanna heitti pallon. Tuon jälkeen vielä kierrolla maahanmenoa, joka jäi parikin kertaa seisomiseksi, kun jätin tarkoituksella pallon käteeni näkyville. No, vaikeaahan se oli, mutta lopulta Tuplakin älysi, että pakko tippua maahan, jos meinaa pallo saadaan. Edelleen, syytä kuunnella eikä antaa silmän viedä mennessään :-).

Kieli roikkui kivasti, joten tästä tunnari. Ja perhana, toi väärän. Haisteli muka muutaman ja toi ihan pokkana väärän. Aina välillä tämänkin pitää epäonnistua, tauko ei sovi tähän liikkeeseen. Pieni jäähytuokio ja uusinnalla haisteli tarkemmin, mutta pitkään. Toi oman. Hiiiiiiitaaaaaaasti. VIelä treenien jälkeen ja Huin tunnarin jälkeen Tupla pääsi uudelleen tunnariin. Nyt oli parempi suoritus, mutta vieläkin haisteli aika tarkasti, tuonti jo vähän vauhdikkaampi.

Ruutu tunnarin jälkeen siten, että matkalle unohtui palloja :-). Ei haitannut Tuplaa. Ihan hyvä suoritus ja vakipaikka siellä oikeassa takanurkassa.... Palkka seisomisesta.

Vielä loppuun kaukoja lähes Huin vieressä. Ei Tuplaa Hui haitannut. Seisomiset pysyi tänään ihan hyvin paikoillaan, mutta backissa taas vähän laiskotteli. Lopulta sekin tuli tehtyä juuri kuten piti. Vielä uusintakierros kaukoihin ja nyt teki ensimmäisellä kaikki oikein. Matka ei ollut täyttä kisamatkaa.

Ei kommentteja: