keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Pihassa

On lunta tulvillaan....

Pihassa aamusta pikku treenilöiset. Tupla aloitti yllättäen tunnarilla kierron kautta, jotta tuli kivasti vauhtia. Kasa tunnareita ja omansa onnistui jarruttaessaan potkaista kauaksi kasasta. Hyvin malttoi haistella kasaa läpi pariinkin otteeseen ja sen jälkeen hoksasi katsoa vielä ympärilleen ja löysi omansa. Palautus oli oikeastaan jopa vauhdikas!

Sitten ohjattu, vasen. Tässä ei mitään ihmeellistä, ehkä olisi luovutus olla vielä pikkaisen suorempi. Otin myös sivulle, hyvin.

Ruutuun myös hyvin ja paikka oikein hyvin takana. Kunpa mä vaan osaisin myös tuon pysäytyskäskyn taas antaa oikein, kuten treeneissä, enkä alkaisi säätämään mitään ihmeellistä kisatilanteessa...

Seuraamista kainalolla. Ei pomppinut, mutta edelleen aluksi painoi. Juoksuun lähdöistä pari kertaa palkkaus, että pää olisi ylhäällä. Samoin vasempaan käännöspyörimisestä palkkaus, kun pää ylhäällä.

Jäävät kertaalleen vain peruuttaen. Tätä ei ollakkaan tehty vähään aikaan ja eka istuminen jäi seisomiseksi. Sen jälkeen taas osasi kyllä oikein.

Kaukot takapalkalla. Nyt teki sarjan oikein, en ollut ihan kisamatkassa.

Loppuun frisbeen heittoa niin, että sai luvalla lähteä ja ennen frisbeelle menoa käskyjä seiso - istu - maahan. Istuminen on tosi vaikea, menee mielellään maahan. Mutta hyvin kuunteli kuitenkin, eikä yrittänytkään frisbeelle käskyn saatuaan.

Mukavan tuokion jälkeen koirat saivat ruuat ja Tupla taas nasautti Viskiä niskaan. Perk**%#. On se vaikeeta uskoa, että noin ei tehdä. Kieltämättä olen aina vähän provosoinut tilanteita ja annan ruoat silloin tällöin lähekkäin (vahdittuna) ja muistutan, että nätisti ollaan. Mutta silti se pinna vaan katkeaa välillä. Ärsyttävää, että ei voi vaan malttaa.

Ei kommentteja: