lauantai 3. joulukuuta 2011

Hakua! Hakua! Hakua!

Voi veljet. Siitä on suurin piirtein vuosi, kun viimeksi olen Tuplan kanssa hakumetsässä ollut. Ja nyt se alkaa uudelleen! Hienooo! Tänään päästiin siis ekaa kertaa verestelemään muistoja mitä siellä hakumetsässä oikein tehtiinkään, tungettiin itsemme Ylökkiläisten kanssa hakuilemaan. Ja koska taukoa oli ollut niin pitkään, tähän samaan syssyyn oli oikein hyvä lisätä yksi uusi elementti etsinnän rinnalle - ilmaisut :-D.

Tuplan treeni sinällään oli helppo. Neljä haamuna näyttäytyvää maalimiestä, kaikki hyvin piilossa ja syvällä. Jokaiselle annettiin lupa palkata ihanilla boomer-palloilla vasta kunnon haukun jälkeen. Rehellisyyden nimissä ei ollut ollenkaan varmaa käsitystä itselläni, että alkaako Tupla haukkua maalimiestä vai ei, mutta ajattelin, että hällä väliä - kokeillaan, ei se siitä rikki mene :-D. Ja Tuplahan haukkui kuin vanha tekijä! Kaksi ekaa maalimiestä palkkasi heti haukun alettua, kaksi viimeistä vaativat jo pidemmän haukkusarjan. Hyvät pistot, hyvät ilmaisut ja Tuplan mielestä ihan mahtisuperkivaa! Ja sitähän se olikin :-).

Koko kesänä en ole erityisemmin kaivannut hakumetsään, sen verran on ollut jäljestykseenkin motivaatiota ja tietysti olosuhteiden pakostakaan haku ei ole "kiinnostanut". Nyt, kun hakuilemaan pääsi, tuntuikin siltä, että pitäisi heti huomenna päästä uudelleen :-)). Jos en jo maininnut, niin oli kiiiivaaa!!! Tiedä sitten tulemmeko hakukisoissa kisaamaan, mutta ek olisi tavoitteena ilman muuta - toivottavasti jo kesällä 2012.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän hyvin että mietityttään haussa kisaaminen, sama täällä! Lajina se on mun mielestä hienoin, mutta en tiedä kestääkö pää sitä haun arvostelua.... Ek on kanssa hienoo :)
Hanna o

PiaP kirjoitti...

Joo, on se kyllä niinkin. Mulla ehkä vielä enemmän se, että en tiedä jaksanko Tuplan kanssa tehdä niin hyvin ja huolellisesti työskentelyä, kun pitäisi, jos haussa meinaa kisata. Mutta no, katotaan ny. Ohan tässä aikaa - toivottavasti monta vuotta.