sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Sastamalassa halleilemassa

Sinin, Spesin ja Hugon kanssa tänään Sastamalassa hallitreenaamassa - hyvät treenit. Ja ulkona järkky keli..

Tupla aloitti seuraamisella. Tuntui taas kivalta treenata sitä. Todella suuri edistysaskel! Yhden kerran napautin, kun Tuplan hampaat kävi polvessani. Välillä edisti ja käännöksissä dyykkas, mutta silti jotain tässä on kainalopalkkauksella tapahtunut. Jotain positiivista. Sini katsoi tarkkaan myös meidän vauhtia, erityisesti normiaskelluksessa se voisi olla hyvä, jos pitäisin vähän reippaampaa vauhtia. Mähän menen melko hitaasti. Sinin mielestä reippaampi vauhti antaa Tuplalle paremman mahdollisuuden kävellä rennommin. Täytyy jossain kohden näitä vauhteja taas videoida.

Idaria. Nyt keskityttmistä asentojen paikallaan pysymisessä - hyvin pysyi. Lisäksi mukaan ottoja ja myös ohi kävelyjä. Hyvin skarppasi. Tähän liikkeeseen on melko nopeasti tullut rauhallisuutta, kun on treenattu ja vähän keskitytty työntekoon eikä vaan humputteluun :-o.

Luoksetulo. Haisteli yhden kerran jätössä, tästä moitetta! Eka stopista palkka. Olisi voinut tehdä paremminkin stopin, mutta menikö liukkaahkon alustan piikkiin... Sitten seisomisesta maahan, jossa eka meni läskiksi, kun mä sähläsin käskyn kanssa. Ensin aloitin maahan-käskyä, sitten olinkin, että eipä vielä ja koirahan oli ihan hissinä siinä matkalla :-O. Ei tuollaista saa mokailla! Uusinnalla ihan hyvin - molemmat ;-). Maasta loppuosa tosi korrektisti.

Ruudun merkkiä hinkattiin ehkä tuhat kertaa. Merkki oli pieni sininen ja se oli ihan putken suun vieressä. Ei vaan voinut mennä kunnolla taakse, vaan oli ihan pakko jäädä ruudun puolelle vajaaksi. Itse ruutuun meno tosi hyvä ja keskelle taakse. Palkka seisomisesta. Erikseen vielä loppuosa hyvin, kainalopalkkaus.

Toinen setti alkoi ohjatulla, oikea. Siisti merkki, siisti nosto - vauhti palkka!

Sitten metalli. Pyllyn kanssa tarkkana, hämykäskylläni nousi! Tätä uusittiin pariinkin kertaan ennenkuin malttoi oikeasti kuunnella. Itse nouto ihan jees loppuun asti.

Tunnari Sinin kapuloilla. Rivi, toka oikealta. Tämä oli niin varma suoritus, että olisin voinut väittää Tuplan nähneen mihin kapula laitettiin! Mutta Sini oli tehnyt vielä hämysiirronkin, joten ei kyllä tainnut voida tietää missä oma on. Ainiin, käännösvaiheessa peppu nousi - siitä muistutus.

Loppuun kaukoja takapalkalla. Eka setti muut hyvin, mutta sei-is pikkuisen vajaa. Siitä korjaus ja koko setti uusittiin. Ja toisen setin teki voisin väittää, että _ liikkumatta_ !!!! Jeeeessssss!!! Ihan kisamatkan päässä en ollut, mutta hieno juttu joka tapauksessa!

Loppuun Hugon kanssa paikalla olot. Istumisessa jätin tassut viivojen päälle, ei liikkunut yhtään. Makuussa vein Tuplan pissalätäkön päälle, ei voinut sitten millään mennä maahan :-O. Sain sen lopulta maahan ja piilosta kytsäilin erehtyykö törkkäsemään nenänsä maahan. Ei erehtynyt! Mutta nousi Sinin käskyllä sivulle. Että vähän tuo pissalätäkkö taisi tehdä ongelmia tuon alun ja lopun kanssa ...

Ei kommentteja: