maanantai 14. marraskuuta 2011

Pihassa..

Vielä sunnuntai-iltana otettiin seuraamista, ruudun loppuosaa, tunnaria ja kaukot. Seuraamisen kanssa, kun nyt sitä saisi treenata (torstaina Piiran käsittely...), otetaan taas käyttöön ihan oikea natsikuri, jos vaikka alkaisi työnteko tässäkin liikkeessä käydä paremmin mielessä. Samoin kun sen kanssa, että jos sanon irti pallosta, niin siitä irrotetaan. Sekin vi****aa vietävästi, kun pallosta saa taistella joka kerta. Älytöntä.

Ruudun loppuosassa tiukka uusinta käsky ennen h-hetkeä auttaa oikeaan asentoon. Ehkä tätä pitää tehdä nyt hetki ja sitten jättää uusinta käsky pois.

Tunnari illalla sekä aamulla luonnollisestikin oikein mallikkaasti.

Kaukoja onkin sitten hinkattu aika huolella. Mä en halua antaa periksi, että sei-istun voi tehdä myös ihan oikeasti takajalat paikallaan. Sitä sitten hinkataan. Täytyy kyllä nostaa hattua Tuplan treenikestävyydelle... ei tunnu missään, vaikka hinkattiin _kohtalainen_ tovi, eikä ihan aina ollut varmaan kauhean palkitsevaakaan. Se poika vaan yrittää ja yrittää. Se on vaan niin mystistä miksi läheltä pystyy tekemään oikein, mutta matka tappaa tuossakin sen tekniikan. No, tuossakin sitä matkaa varmasti pitäisi pikku hiljaa vain pidentää asteittain ja lisäksi vaatia ne oikeat liikkeet, kun kerran fyysisesti se osaa ne tehdä. 

Ei kommentteja: