torstai 10. marraskuuta 2011

Pihassa

Ensin seuraamista, joka pihassa aina parempaa kuin muualla, mutta siltikin taas pari napsasua kävi mielessä. Napautin takaisin. Vaikeaa oli myös se, kun pihatieltä seurautinkin tielle asti ja sen yli, Tupla sitkeästi tarjosi tien reunassa käännöstä...

Tästä sitten ohjattuun. Tämä oli tosi hyvä - vasen puoli. Otin loppuun asti ja ilman palkkaa.

Tunnari, kapuloita 8 ja kellotaulussa. Mitä hel...iä .. toi väärän!! Ohhoh. Pistin Tuplan hetkeksi häpeämään moista tekoa..

Tämän jälkeen ei tehtykään uutta tunnaria vaan uudelleen ohjattu, nyt oikea puoli. Tämä oli myös hieno, loppuun asti ei palkkaa.

Ja nyt uudelleen tunnariin. Nyt oli tarkkana ja toi hienosti omansa. Pallo palkka. Hemmetti, että näitä vääriä nyt on taas muutama tässä tullut. Ei hyvä Ei hyvä.

Sitten ruutu, hyvä merkki ja hyvä ruutuun meno + stoppi. Laitoin maahan ja palkkasin menemällä itsekin ruutuun.

Luoksetulo, ensin suora eteen asti. Hyvä vauhti ja siinä ja siinä, ettei tullut jalkojen välistä runnomalla läpi, hoksas kuitenkin just jarruttaa! Jätin seuraavaksi sen seisomaan ja siitä vain suora palkka, nyt jalkojen välistä :-).

Tähän vielä kertaalleen tunnari, nyt pallo tunnarikasan edessä. Suoritti tehtävänsä nyt erittäin hyvin, pääsi palkaksi pallolle.

Sitten kaukoja pallo takapalkkana. Nyt tuli vanha takapalkan ongelma, eli tosi pahasti alkoi tehdä vinoon. Jouduin hinkkaamaan (ja tulemaan lähemmämksi) jonkin verran, että sain takapalkalla tehtyä oikeita vaihtoja, mutta onnistuihan nekin.

Ei kommentteja: