maanantai 21. marraskuuta 2011

Kuokkimassa SDPllä

Pääsin tänään NPKHn tokoilijoiden kanssa SDP.lle treenaan. Huuhh.. meinas olla parikin hieman jännittävää hetkeä, kun muutama koira sinkoili kentällä hieman "holtittomasti".. Onneksi ei mitään sen ihmeempää sattunut, mutta voin kertoa, että mm. yhdistelmä Tupla + treenikassi + irrallaan kassille juokseva kääpiöpinseri ei ole paras kombinaatio... Mutta tosiaan, onneksi vain läheltä piti tilanteita.

Aloitettiin paikka makuulla. Heti jätön jälkeen näin silmäkulmasta, että haisteli sivusta maata, pääsinpä siitä huomauttamaan! Tämän jälkeen ei haistellut.

Seuraamista kentän reunalla. Olipa todella todella huonoa alkuunsa. Piti muutamaankin otteeseen huomauttaa, kun katkeili kontakti ja ihan törkeän keskittymätöntä!! Oikein sellaista viime kisan toistoa paikoitellen!! Nyt tässä seuraamisessa ei ole tapahtunut käännettä parempaan - päin vastoin. Mietin kotiin ajomatkan ajan, että oliskohan syytä alkaa palkata lelulla... nyt tuntuu että varsinainen ongelma ei ole korjaantunut ja lisäksi ollaan saatu jonkin asteinen motivaatiopulakin tuohon liikkeeseen. Ei se tietty ihme ole..

Sitten odoteltiin hetki vuoroamme ja tein suunnitellun treenin liikkuroituna:

Ohjattu kisamaisesti- ei palkkaa. Ruma nosto vasemmalta, muuten hyvä tuonti ja luovutus + sivulle siirtyminen. Mietin, että oisko toi nosto voinut tulla siitäkin, että juuri kun liikkuri lähti viemään kapuloita, karkaili yksi koira siinä meidän edessä ja kapuloiden luona. Olisko tästä tullut Tuplalle vähän "painetta" jonka purki kapulaan? Joka tapauksessa olin tyhmä, kun en puuttunut rumaan nostoon. Jälkeenpäin on turha viisastella...

Tuosta suoraan tunnariin, kisamainen. Teki tosi hyvän ja nopean tunnarin. Jälleen rivissä kapulat, vasemmalta kakkosen haistelu ja kolmonen oli oma (taas näin nopeasti omalle), kerkesi pyöräyttää tullessa kapulaa. Hyvin sivulle. Tästä ei palkkaa, tai siis kisakehut.

Sitten ruutu. Merkin viereen jäi tunnarilaatikkomme ja Tupla oli visusti sitä mieltä, että se on merkki :-O. Tämä piti korjata pariinkin kertaan ennenkuin tajusi, että ai merkki onkin merkki .... Hienosti ruutuun, jossa olikin yllättäen pallo valmiina.

Ehdin vielä siinä kentän laidalla vähän kaukojumppailemaan ja lisäksi tehtiin metallilla hyppyä. Molemmin puolin tooooosi vinot heitot, mutta hyvin Tupla skarppasi hypyn kautta takaisin. Vähän jäi nyt molemmissa vinoon luovutusasento. Näitäkin voisi petrata kuurina.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Teillä ollut siis extrajännitystä reeneissä :P
..ah tuo seuraaminen, meidän kaikkien lempiliike!
-Hanna-