tiistai 8. marraskuuta 2011

Hämärää touhua..

Illan pimetessä Hannan kanssa tokotreenit katuvalojen loisteessa. Koiratkin loisti - tai ainakin paikoitellen :-D.

Ihan alkuun Tupla teki parit puun kierrot ja siitä stopit hyvin. Myös kertaalleen luoksetulon loppuosa, tämäkin oikein kivasti.

Tupla siirtyi tuosta sitten seuraamiseen. Tästä ei taaskaan jää kyllä jälkipolville mitään kerrottavaa. Kele koko liike. Ei palkkaa paitsi suullinen kehu sitten jostain mistä nyt saattoi kehua...

Idari, sei-maa-is. Asennot oikein ja pysyi paikoillaan. Mutta muuten toi on kyllä kovin levoton liike meillä. Varmasti johtuu tuosta seuraamisesta. Jotain tollekin täytyisi pystyä joskus tekemään. Vain kisapalkka.

Sitten ruutu, hieno merkki vaikkei sitä punaista matalaa merkkiä pimeydessä paljon näkynytkään. Ruutuun meni tosi banaanilla, johtuiko treenikamoista + Huista matkalla?? Stoppi, jonka jälkeen ei taaskaan malttanut seistä paikoillaan vaan pakko liikkua. Uusi stoppi ja nyt pysyi. Siitä pallo - oiskohan pitänyt kuitenkin jättää palkkaamatta..? NO, turha enää surra. Sitten vielä uudelleen, taas hyvä merkki ja nyt ruutuun pienempi banaani, mutta tosi rajusti toisessa reunassa (siellä missä Tupla monesti on, mutta ei NOIN paljon). Laitoin kuitenkin stopin kautta maahan ja otin myös loppuosan. Ei toikaan ollut järkevää, olisi pitänyt kyllä ottaa parempi paikka ruutuun... Loppuosaan käsiapu + uusi seuraa käsky, tuli suoraan, mutta ihme hyppyloikka tohon juuri ennen sivulle tuloa. Rauhoittui kuitenkin seuraamaan ihan hyvin ja palkka...

Toinen setti alkoi ohjatulla, kisamaisesti oikea. Ainiin, tässä kapuloiden viennissä hypähti sivultani eteenpäin, josta kyllä palautui hyvin nopeasti takaisin sivulle! Tosi nätti merkki + nosto, hyvällä vauhdilla tuonti - ei purrut. Loppuosassa tapahtui jotain kummaa, irtioton jälkeen odotin käskyn jälkeen vielä tovin ja Tupla ennakoi sivulle siirtymistä... Sen uusin ja sitten ei osannutkaan tulla sivulle takaa vaan kääntyi vanhalla systeemillä vierestä sivulle :-O. No, vielä uusiksi loppuosa ja nyt osasi... Vain kisapalkka.

Tunnari kellotaulussa kisamaisesti, oma klo 9. Potkaisi mennessään klo 11 kapulaa. Silti siisti haistelu koko kellotaulun verran - myös sen siirretyn kapulan ilman nostoa! Hyvä! Ja oman osuessa kohdalle aika kivan reipas tuontikin ilman puremista. Sivulle siirtyi nyt hyvin. Tästä palkka.


Loppuun kaukoja kisamatkalta. Ei ihan paikoillaan, mutta parempaan suuntaan nämä ovat menneet. Nyt oli muuten asenne hyvä, malttoi kuunnella ja silti teki terävät vaihdot. Mutta tosiaan vielä liikkuu eteenpäin.

Hyvät hämärätreenit ;-).

1 kommentti:

riitta kirjoitti...

Tulkaahan joskus tänne tokottelemaan. Niin kauan kuin ei ole lunta eikä jäätä, niin mulla on melkein ikkunan alla täysin valaistu ja hyvä pohjainen hiekkakenttä tokotteluun :)