perjantai 28. lokakuuta 2011

Pihatokoa

Tupla edelleen ollessa tokotauolla, ollaan kuitenkin pikku puuhasteluja tehty pihatokottelulla. Lähinnä niitä hitsin kaukoja... Nyt on tilanne niiden suhteen se, että pitkältäkin matkalta näyttäs kaikki muut vaihdot paitsi sei-is olevan tosi kivassa kunnossa. Tehdessään oikein ja hyvässä mielentilassa (yleensä), ei liiku kyllä yhtään mihinkään. Mutta toi sei-is ei edelleenkään vaan toimi. Niitä vääriä toistoja on niin paljon taustalla, ettei tuo oikea etujalkojen reilu siirtäminen taakse päin meinaa millään onnistua ainakaan ekalla yrittämällä ilman apuja. Läheltä tekee oikein - niin tietty. Kauempaa tekee oikein avulla - niin tietty. Ilman apuja kauempaa tarjoaa ensin sitä vanhaa ja väärää. Arrrrrrrgggggggh. Oikeasti meinaa mennä hermot.

Tunnaria on muistettu myös satunnaisesti. Kivasti. Erikseen jokusen kerran tuontia, että muistais pitää purematta.

Uskalsin aloittaa myös luoksetulon stopit. Ja makeesti tekee kierrolla. Niinhän se kierroissa ne tekee aika usein hyvin, mutta ihan samaa draivia pysähdykseen ei onnistu suorassa luoksetulossa.

Tänään piti mennä Kana-Areenalle, mutta Audissa on sitkeä vika, joka estää pidemmän matkan ajamisen. Siinähän on sellainen ominaisuus, että saa auton korkeutta säädettyä neljällä eri portaalla. No, nyt tämä säädin on rikki, tai siis joku osio siitä mikä hallinoi tuota korkeutta. Erityisesti ongelmia tulee kovemmissa vauhdeissa, kun auto tippuu aivan alas... ei siis järin kivaa ajella... Vähän harmittaa, mutta ei voi mitään. Taidan käväistä Ylökkin hallivuorolla tänään vähän höntsäämässä.

Ei kommentteja: