sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Piiiitkä päivä piirinmestaruustokoissa Akaassa

Aamulla jo ysin jälkeen Akaaseen Veikan kanssa ja vasta viideltä oli takaisin kotona. Pitkä päivä, onneksi ihanan aurinkoinen ja Hanna seurusteli Veikan kanssa ihan meidän suorituksen loppuun asti - tuhat isoa kiitosta :-).

Tuomarina oli Timo Pussinen, alkujaan vähän jänskäsin kuinka tiukka setä hän on. Loppuviimein sanoisin, että tosi kiva tuomari, jotenkin sitä mieluummin on kuitenkin näillä tuomareilla, jotka osaavat olla kriittisiäkin eikä vaan nostele kymppejä :-D. Hiekkakenttä oli ihan jees paikka kisata ja vedettiin koko setti yhdessä osassa läpi - sekin tuntui Tuplan kanssa kyllä tosi hyvältä. Kaikkinensa olen suoritukseen tyytäväinen, se teki taas kuten osasi. Kaukoissa tuli eteen ihan liian paljon, ja sehän ei ole uutinen - eihän. Nyt näköjään pystytään tekemään ykkösiä, joten nyt pitäisi nostaa rimaa ja saada pikku hiljaa noita virheitä pois. Tässä liikkeitäin ja video tulee heti, kun saan sen ladattua (kiitos Heidi kuvauksesta)!

Istuminen 9, nuuhkaisi maata kertaalleen, tämäkin on ärsyttävää..

Paikalla makuu 9, kertaalleen lonkka-asento

Seuraaminen 8,5 , eikä ollut edes pahimmasta päästä Tuplaa. Mutta kyllä se tollanen haihattelija tuossa liikkeessä on. Pitäisi saada todellakin tekemään vähän vakavammin töitä eikä vaan hengaileen milloin missäkin kohden...

Idari 9, seisomisessa aivan pakko ottaa ne korjaussarjat... merkillä vasempaan käännös aiheuttaa aina törmäyksen.

Luoksetulo 9,5 , heh..missä se stopin pallo on :-)). Varmaan aika normi settiä, stopin voisi tehdä aivan varmasti paremmin.

Ruutu 8 , tässä liikkeessä niin piti muka lopettaa kisoissa se varmistelu ja silti tajusin, että annoin käskyn taas vasta, kun itse ensin haki ruudun paikan. Olisi syytä oppia itse tässä kyllä nyt tehokkaammaksi. Seuruulle tulo ei näyttänyt kovin pahalta, toki vieläkin pieni sähellys, mutta..

Ohjattu 8,5 , vasemmalla näkyi meille pahasti merkki, arvasin että käy kuten kävi... Hienosti kyllä itse korjasi tilanteen ja ihan siisti nosto ja tuonti! En ole nyt vain uskaltanut näitä pahempia hämyjä treenata, kun koko liike oli vielä hetki sitten ihan sekaisin. Nyt varmaan taas täytyy vähän ryhdistäytyä noiden hämymerkkien yms. kanssa..

Metalli 10 , kalisutteli kyllä metallia (oli muuten ylipainavat metallin kapulat!), täytynee taas treenailla tätäkin vähän aktiivisemmin ja erilaisilla kapuloilla

Tunnari 9 , tästä pidin, että pystyi noin siistiin haisteluun! Paluuvauhti.....

Kaukot 6,5 , huoh huoh huoh. Videolla näkyy niin hyvin, kun nousee seisomaan järkyn leveeseen asentoon. Miten saisi jo ton ylösnousun kapeammaksi?? Ja toki, joka tapauksessa sekä sei-is että sei-maa olivat hemmetin huonoja :-(.

Yht. 276p ja piirinmestaruuspronssia, Hanna-Mari ja Tosi voittivat hienoilla 286 pisteillä!
Ja Timolta oikein mukavaa suullista palautetta :-). Ehkä tästä edelleen jaksaa intoilla tokon suhteen ja yrittää entistä paremmaksi.. Jonkin aikaa sitä ainakin jaksaa yrittää ennen lannistumista.

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Heh, jos video alkaa täristä loppua kohti, on se vaan sitä, että käsi väsyy, kun aikas pitkän ajan siellä kehässä saa kulumaan kaikkien liikkeiden kanssa. Onnea vielä, olette pätevä pari Tuplan kanssa ja kiitos personal trainauksesta :-)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon Onnea Tuplalle ja Pialle!

t.Tarja

Hanna kirjoitti...

Se oli hienoa menoa - onnittelut vielä tätäkin kautta!

Me kirjoitti...

Onnea meiltäkin tänne myös!! Hyvin tehty!
Oili

Susan Miiro kirjoitti...

Onnea pm 3. sijasta!