maanantai 29. elokuuta 2011

Voi v.. mikä esineruutu

Tässä ne nyt oli, tämän kesän viimeiset aamujälkitreenit :-((. Nyyh.

Ensin esineet, sama paikka kuin viimeksi. Puolet ruudusta tippuu hiekkamontun tapaiseen paikkaan. Tupla veti ihan simona jossain, ei nähty missä, mutta ehkä siellä hiekkamontuilla jonkun elukan perässä - ei tiedä. Kokonaisuudessaan aivan ala-arvoista. Kaksi ekaa esinettä nousi ehkä vielä sallitussa rajoissa, mutta kolmannen nostoon meni kaikkinensa ehkä n. 30 minsaa. Ja siinä ehti tapahtua painokelvottomia asioita, joten toteanpa vain, että helvetin huono oli, mutta kesken ei pois tultu.....

Jälki oli pyynnöstäni hyvin lyhyt, jotain 300-400 m. Lähtö oikealle, eka keppi heti janan jälkeen ja kaksi terävää kulmaa. Taas takajälki (se oikealle lähtö on vaikeampi...) ja sitä takajälkeä se jonkun aikaa seikkaili, ennenkuin käänsi itsensä oikeaan suuntaan... Nyt jäi eka keppi, tämä on Tuplalle vaikeaa, kun keppi on heti janan jälkeen. Varsinkin, kun janalla on vaikeaa ja "kiinnittyy" lopulta jälkeen, niin kyllä se keppi unohtuu. En huomannut keppiä itsekkään, kun Veikka rintarepussa vaatii toisenlaista keskittymistä. Hanna kyllä nosti kepin ja sanoi, että ihan päältä se suhautti :-/. Terävät menivät ihan hyvin, samoin se toinen eli viimeinen keppi löytyi. Jäljestys oli ihan hienoa työskentelyä. Jäi vähän tuon esineruudun jälkeen parempi fiilis :-)).

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Tämänpäiväinen oli kuitenkin poikkeus, ei Tupla _yleensä_ tuollaista tee. Uskoisin että se on käynyt hirvijahdilla tms. siinä esineruutuilun alkuminuuteilla ja sitä myöden meni vähän ajatukset ristiin siitä mitä oltiinkaan tekemässä. Ja sitten kun ei homma auennut niin tuli niitä sijaistoimintoja kuten pissailuja..
Ens kerralla se onnistuu, varmasti!