torstai 11. elokuuta 2011

Namittelua

Tuplalla alkaa nyt tekemättömyys tuoda vähän tympeitä lieveilmiöitä, kuten Viskin vahtimista ja ohikulkijoille haukkumista. Joten, pakko oli tehdä edes namitokottelua pihassa.

Tunnari paljolla kapuloilla, itse olin lähellä katsomassa ettei lääpi vääriä. Hyvin meni koko rivistön läpi siististi haistellen, mutta myös omansa yli. Takaisin tullessa vasta nosti omansa ja toi reippaasti mulle - tosin olin hyvin lähellä.

Sitten temppuradan vaikeita osioita, eli kapula suussa merkille tai asennon vaihtoja. Ei hemmetti, miten VOI olla noin vaikeaa??? Merkille menoa kapulan kanssa en edes yrittänyt, kun pelkkä seisominen merkin takana kapula suussa oli ihan supervaikeaa! Lisäksi jouduttiin ihan tosissaan harjoittelemaan, että siellä merkin takana voi mennä maahan tai istumaan kapula suussa. Melkoinen putkiaivo - kahta käskyä ei vaan meinaa pystyä noudattamaan yhtäaikaa. Viskikin pääsi näitä testaamaan ja se oli oikein pro-ukko!

Jäävät namipalkalla. Seisomista taas terävällä käskytyksellä ja avulla, aika hyvin sain vissiin aikaan teräviä pysähdyksiä. Istuminen ja maahan vain muistutuksena kertaalleen.

Seuraamista, tää on niiiin hyvää namipalkallakin pihassa. Voisiko tän videoida pihaseuraamisena kisaan?

Tuplan liikkumisesta näkee, että alkaa olla viittä vaille kunnossa. Tai oikeastaan kunnossa! Kunpa se nyt sitten rasituksen myötä myös pysyisi..

Ja tässä melkein koko O-pentue katras, vain Nomi puuttuu! Niin ja tietysti Sina äippä ylpeänä (??) mukana kuvassa! Kuvan otti Pesosen Heidi T-leirillä.



Ei kommentteja: