keskiviikko 3. elokuuta 2011

Metsähommia

Heidin ja Hannan kanssa kohti metsätouhuja heti aamusta - kiitos rouvat mukavasta päivästä! Tein Huille ja Aronille jäljet vanhentumaan, molemmille onneksi sellaiset kohtuumittaiset, joten jaksoin Veikan kanssa vallan mainiosti. Huille tämä olikin sitten viimeinen jälki ennen NIITÄ kisoja - mutta mikäs sinne mennessä, kun koira pelaa kuin junan vessa :-D.

Tupla is back! Tänään jäljestys oli juuri sitä mitä Tupla osaa, voimakasta ja sellaista varman tuntuista. Pari treeniä tuossa välissä sai vähän mietityttämään.. Ehkä muistan nyt vaalia motivaatiota paremmin kuin ennen. Työhulluja vaikka ovatkin niin silti pitäisi välillä muistaa, että kivaakin ja joskus vähän helpompaakin pitää olla. Hanna teki Tuplalle hyvän, vaihtelevan ja haastavan jäljen vaikkei mittaa ollut kuin se reilu puoli kilsaa. Mutta mahtui suopursua ja vaikka mitä ojaa ja ryteikköä matkalle. Suolle jäi keppi, ajoi taas ihan ylitse. Selkeä kaava, vaikeampi kohta, keppi jää. Suopursut kyllä tosissaan haisivat ja varmasti haasteellista koiralle, vaikka keppi oli melko aukealla paikalla kylläkin. Mutta no, lääppäsyin tehdyt terävät kulmat myös handlattiin tänään - jee!! Janalla pieni tarkistus takajäljelle, mutta jess kääntyi itse oikeaan suuntaan!

Esineruudussa Tupla jäljesti poikkeuksellisen paljon. Outoa. No, esineet kyllä nousivat.

Aloitan nyt tästä päivästä keppilaskurin, jotta vähän näkee paljonko keppejä jää. Treeneistä vain koiran nostamat lasketaan ja kisoista on nyt kaikki nostetut ...

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hih, toivotaan että ohjaajakin pelittää kuin junan vessa ;)
Kiitos hyvistä reeneistä!
..oli muuten Pekan kanssa leirillä puhetta että olisi mielenkiintoista laskea kuinka monta kilometriä on koiran kanssa jäljestänyt ja mikä on keppivarmuus - suhteessa nostetut vs.kaikki kepit.. Kunhan tulee sopiva hetki, taidan sellaisen laskelman blogistani tehdä :)

PiaP kirjoitti...

Mä mietin kanssa, että voisi laittaa treenikerrat ja kilometrit, mutta menee liian vaikeaksi blondille :-D