tiistai 12. heinäkuuta 2011

Pihatreenit

Ja kun laiskottaa niin treenataan vaan pihassa - käyhän se kait näinkin :-o.

Ensin taas paikalla istumista, kun Viski teki jotain pikku tokottelua. Ruutuun menon jälkeisessä palkkauksessa TUplan kantti petti ja meni maihin :-///. Joten ei muutakuin nosto ylös ja Viski uudelleen ruutuun...

Sitten otettiin seuraamista. No jaa.. kun pihassa tämä on aina parempaa kuin muualla. Ei siitä sen enempää.

Sitten ruutu. Merkki hyvä - edelleen muisti olla riittävän lähellä merkkiä ! Ruutuun meno hyvä - edelleen muisti itsenäisesti pysähtyä ilman, että menee takaa yli. Hyvä hyvä! Loppuosa erikseen ja edelleen käsiapu, ettei mene ohi.

Ohjattu, oikea. Merkki hyvin. Ja myös haku ok, otti nätisti kapulan. Luovutuksessa liukastui märällä nurmikolla ja oli kaataa minutkin, mutta aika hyvin korjasi eteen luovutuksen. Kyllä siitä palkan ansaitsi.

Kertaalleen ohjatun kapulan heitto merkille ja tuo + taakse vahviste. Hyvin nosti kapulan! Sitten kapulan heitto uudelleen ja merkki -käsky. Ei mennyt halpaan, teki hyvän merkin.

Kaukot - pallo edessä. Hei - vaihdot oikein, jopa down ja peruuta!

Sitten päivän vaikein rasti eli tunnari, jossa kapuloita levitelty nurtsille, oma piilossa ja ympärillä ohjatun kapulat, palloja ja merkkejä. Tämä oli todella vaikeaa! Ensin haisteli näkyvät kapulat, mutta ei malttanut etsiä piilossa olevaa vaan nosti sitten lopulta ohjatun kapulan ja toi mulle. Nätisti otin pois ja vein kapulan uudelleen. Nyt teki samoin, taas haisteli näkyvillä olevat ja lähti etsimään nurmikolta muualta omaa (oma oli piilotettu kaiken rojun keskelle) ja päätyi taas ottamaan "oman" eli ohjatun kapulan. No, en kelpuuttanut sitä edelleenkään. Nyt uusiksi ja taas kierteli ja kaarteli pitkin nurmikkoa eikä mennyt enää rojujen lähellekkään, lopulta istui raukkaparka rojujen viereen ja oli sitä mieltä, että ei tiedä mitä tehdä :-O. Annoin uudelleen käskyn ja taas haisteli näkyvillä olevat ja etsi muualta omaa... Mutta ei vahingossakaan mennyt ihan siihen rojujen keskelle missä se oma oli piilotettu. Annoin muutamaan otteeseen uudelleen oma-käskyn, kunnes lopulta luotti siihen, että kyllä se oma jossain on ja  "uskaltautui" rojujen keskelle ja löysi OMAN!! Olipa vaikeata, todella vaikeata - mutta kyllähän toi olikin ihan äärimmäisen vaikea harjoitus!! Sitten vielä heiteltiin omaa sinne rojujen keskelle ja sai hakea sitä + lennosta palkka.

Ei kommentteja: