lauantai 11. kesäkuuta 2011

Tulihan tehtyä...

Se olisi perinteisesti niinkuin aika paska reissu, mutta tulihan tehtyä. Seura oli kyllä hyvää, joukkueen kanssa mukava viettää päivä ja Tupla ihan pätevä :-) ja ennenkaikkea mun pienen pieni matkamieheni oli maailman kiltein vauva koko kuuman paahtavan päivän!! Tulostaso jäi ainoastaan siis pettymykseksi. Tarkkoja liikepisteitä mulla ei ole, kun kirja on vielä matkassa, mutta kokonaispisteet vain 208.

Yritän tässä muistella liikkeittäin. Me siis startattiin ihanteellisesti evl.ssä toisena, ja heti ekan kehän jälkeen ekana, kun edellä oleva koirakko keskeytti. Paikalla olot onnistuivat hyvin, istumisesta 10 ja makuusta 9. Makuun vino lonkka-asento saattoi viedä tuon yhden pisteen, en tiedä.

Sitten ohjattuun, joka oli hyvin Tuplamainen, hyvä merkki, tosi tosi tosi ruma kapulannosto, oikein vanhan ajan tassuilla ryöpytys.. Ja luultavasti vajaa perusasento, mikä oli meidän tämän(kin) päivän suuri virhe...Eli ei vain osaa. Ohjatusta ehkä 7?

Ohjatun jälkeen kaukot. Tupla vaihtoi skarpisti ja oli mun mielestä hyvällä asenteella menossa mukana. Tuli aika normimatkan eteenpäin eli down ja peruuta ei edelleenkään toimi. Tästä 7.

Sitten suoraan seuraavaan kehään, kuten kaikissa muissakin kehissä, koska olimme ekana tekemässä.. Ilman palkkausta ilman juottoja jne. Mutta ei sekään kyllä vaikuttanut meidän tämän päivän pisteisiin. Niin, seuraavassa kehässä luoksetulo. Se oli vajaata perusasentoa lukuunottamatta aika siisti, mutta vauhtia ei ollut Tuplan normaalin verran - tosin silti ihan hyvällä laukalla tuli kaikki pätkät. Stoppi oli mun mielestä hyvä, makuun pystyisi tekemään räväkämmin. Stopissa katsoi taakse ja tosiaan se vajaa perusasento. Tästä 7.

Seuraaminen oli Tuplaksi rauhallista, mutta kyllä se lähes koko ajan painoi. Pakissa oli hiljaa (!!), mutta se oli muuten tosi ruma. Ja tuomarointi antoi pisteiksi ruhtinaalliset 6,5.

Sitten ruutuun. Tässä tuli harmillinen oma moka. Merkki jees, mutta ruutuun ei mennyt ihan yhtä lujaa kuin normisti ja mä annoin normi aikaan käskyn. Ja Tupla reagoi, joten jäi ihan etureunaan seisomaan ja mun oli aivan pakko siirtää uudella käskyllä se keskelle... Plääh. Loppuosassa tuli pienen mutkan kautta sivulle.. Eli tästä vain 5. Harmillinen moka.

Tunnari sen sijaan oli hieno - paitsi ei loppuosuus, joka oli taas aika vauhditon ja sivulle edelleen vajaa.... Mutta tarkoitan nyt haistelua, joka oli hyvin varma suoritus. Tästä olen iloinen, edelleen töitä riittää loputtomiin, mutta kun tunnari onnistuu niin sattuneesta syystä se tekee iloiseksi :-). Pisteistä ei havaintoa.

Viimeinen kehä oli metalli ja idari. Metallissa pieni rapsaus jommin kummin suunnin esteeseen ja oikein reilusti vajaa perusasento. Tästä 7.

Idari on niin häpäisy, etten kehtaa edes kirjoittaa.. No, pakkohan se on. Asennot maa-sei-is. Maahan tippui meilestäni hyvin, seiso oli kait ok pysäys, MUTTA kääntyi tosi reilusti mua kohden kun kävelin kohti, voi räkä. Ja mulla meni ihan pasmat sekaisin ja mitä teinkään - käännyin seuraavalta merkiltä väärään suuntaan ja huomasin heti, että helvetti... ja käännyin toki taas ympäri ja annoin aivan aivan väärän istu-käskyn. Tupla tippui jo samantein maihin. Hohhohoijaaa... Tästä 0...

Idari ja ruutu olivat isot virheet, muuten Tupla taisi tehdä aika normi setin osaamistasollaan. Kyläkisoissa vain tulokset ovat ihan eri luokkaa kuin arvokisoissa ja tälläinen kokemus on oikein opettavainen, ettei kuvittelekkaan olevansa vielä yhtään mitään (joskin olen toki tiennytkin, että virheitä ON edelleen paljon). Paljon on tehtävää, joten treenit jatkuu - ehkä nyt pitäisi hieman tarkentaa treenausta, että laatu olisi parempaa. Joka tapauksessa, en voi olla Tuplaan pettynyt, se teki mitä osasi ja tuon parempaan me emme pystyneet. Näin se menee!

Onnea menestyneille ja huomiseen finaaliin pirskatisti onnea tutuille!!! Mä en jaksa edes ajatella, että lähtisin katsomaan. Kyllä me nautsikellaan huominen vain kotosalla.

Ei kommentteja: