keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Tokottelut

Aamulla Pirkkahallilla Heidin & Fanin sekä Hannan & Huin kanssa tokottelut. Saatiin siis spesiaaliseuraa, kun Fani käväisi meidän kanssa treenilöimässä! Olipa mukavaa nähdä sisko treenitoimissa pitkästä aikaa!

Tupla aloitti seuraamisella. Joo.. natsikuuria se kaipaa, ei siitä mihinkään pääse. Kotipihassa tein tänään vielä Heidin ja Fanin esimerkin mukaan namiseuraamista (pää ylhäällä), vaikken ihan hirveästi usko, että tällä saa Tuplaan mitään tolkkua, mutta ei siitä kait harmiakaan ole.

Sitten ruutu. Taisi mennä molemmat ruudut ihan hyvin - kait. Eikun merkki (pieni punainen) oli ensin hukassa, kun vieressä oli toinen ruutu isoine merkkeineen. No, sen muistan, että haki paikan molemmissa ruuduissa hyvin, loppuosaa en ottanutkaan.

Sitten ohjattu, joka sucks edelleen. Nyt kapuloita ei näkynyt yhtään ja sinnehän se taas ensi yrityksellä keskimmäiselle kaartoi ihan perinteisen kaavan mukaan - lähtee ensin tekemään kaarta, mutta sitten kurvaakin "sisälle" keskimmäiselle. Että tää on ihan reisillä.. No, ei kai auta kuin laajentaa taas kaarta ja yrittää vaan purkaa sitä painetta mikä nyt on kapuloihin vähän tullut. Kotipiha treeniä.

Idaria myös, jossa toi seuraaminen on nyt tietty se ongelma. LIsäksi seisomisessa korjasin, kun kääntyi mua kohden "häiriköinnissä". Ei saa kääntyä, kun ei ole annettu lupaa. Näitä vaan pitää jauhaa.

Luoksetulon stopit vaunuja kiertämällä. Nämä sujuu hienosti!

Tunnari, Heidi piilotti oman heinikon alle ja kasa muita ympärille. Tupla teki töitä pitkään ja ihme kyllä MALTTOI etsiä omaansa loppuun asti, vaikka yhden väärän kyllä jo otti välissä suuhun. Tuonti oli ihan hiiiiiiiidas ja onneton, koska joutui etsimään niin pitkään niin oli itsekin jo tosi epävarma. Mutta hienoa, että malttoi etsiä vaikka joutui tekemään "töitä" kauan - nämä ovat olleet Tuplalle pahin kopastuskivi, kun omaa ei löydykkään ihan nopeasti.

Kaukot. Joo, peruuta laiskotteli. Samoin vielä pihassakin. Jumppaa jumppaa jumppaa. Ihan joka päivä pitäisi jumpata, muuten menee laiskotteluksi.

Ei kommentteja: