keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

HIKISTÄ PUUHAA!!

Juuh, aika hikistä puuhaa tehdä jälki ja ajaa jälki kääpiö rintarepussa. Huhhuh, käy kunnon päälle. Mutta no, olihan mittarissa asteitakin 25.. Jälki ei ollut mikään megapitkä, ehkä nippa nappa alokasluokka, vanhentui reilun tunnin. Taas takajäljelle :-((( ja heti janalta tuli kulma ja kulman jälkeen keppi. Tämä keppi jäi, kuten vähän pahaa ounastelinkin, tuollainen on Tuplalle vaikea. TÄytyy treenata lisää... Muuten ajoi jäljen rauhallisesti ja aika varmasti. Loput kaksi keppiä nousivat kivuttomasti.

Jäljen vanhentuessa kävin sunnuntain tulevalla kisakentällä, jossa ei valitettavasti ollut esteitä :-(. Pettymys. Otettiin kuitenkin seuraamista, jossa painoi ja pään kanssa taas ongelmia. Jäävät oikein, myös se istuminen. Lisäksi oikein mallikas tasamaanouto, taakse käsky muistutuksena ja nosto oli hyvä! Samoin luovutus mallikas ja vauhtia kivasti. Loppuun eteenmeno, jossa EKAN kerran meni ekalla käskyllä maahan - jess. Eteenmeno vielä uusittiin pallolle. Ja sitten paikalla olo, jossa ampuminen ei aiheuttanut mitään reaktiota. Paikalla olossa en kovin pitkään pitänyt, kun toi ampuminen oli nyt sitten pääasia.

Näillä näkymin huomenna on tokokisa Niihamassa ja sunnuntaina siis jälkikisa tuolla jossain Sastamalassa. Jälkikisaan pääsen lähtemään siksi, koska Hanna on kultaisesti lupautunut lähtemään vauvavahdiksi. Voisiko ystäviä ilman elää - ei voisi!!

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Vuoroin vieraissa, vai miten se sanonta menee ;)