maanantai 9. toukokuuta 2011

Pikku jälki

Pienet jäljet, pikku tottis, pikku sitä ja pikku tätä. No, sitä jatkettiin tänään.. Samalla kun ajelin siskolle aamupäiväkahville tein jäljen lähimetsään vanhentumaan. Toi siskon metsä on siitä hyvää metsikköä, että on vähän sellaista sekametsää, joka ei ole kaikista miellittyvintä liikkua, eikä sitten ehkä ihan helpointa koirallekkaan. Taas oli jonkun verran jotain peuran jälkiäkin.

No, itse jälki oli reilun tunnin vanha ja jana vasempaan n.35m. Kaksi kulmaa, koko matka ehkä 150m ja yksi keppi lopussa. Janan Tupla ottikin nyt sitten takajäljelle ja ajoi tielle saakka, sanoin kyllä sitten että nyt mokasit, ja tule takaisin, lähti siitä sitten saman tein oikeaan suuntaan. En tiedä miksi otti takajäljen, niitähän se aika vähän on kuitenkin tehnyt.

Itse jäljestyksessä molemmat kulmat teki "ympyrätekniikalla", eli molemmista ensin vähän yli ja sitten pieni lenkki ja takaisin jäljelle. En tiedä tähänkään syytä, kun yleensä kyllä pystyy kulmatkin ajamaan paremmin. No, tossa ylitys taisi olla ehkä max 1,5m, joten sinänsä aivan sama. Tuplan motivaatiosta jäljestää kertoo hyvin tuo toisen kulman pyörähdys... liina kietoutui sellaisen ison kannon ympärille ja samalla toisen takajalan ympärille. Tupla ei päässyt liikkumaan, mutta sanan mukaisesti ryömi eteenpäin ja sai näin itse liinan sen verran löysääntymään, että pääsi sitten jatkamaan matkaa kolmijalkaisena, kun liina vielä kinnas toista takajalkaa :-D. No, pääsihän se noinkin eteenpäin. Niin, kepin sen nosti hyvin.

Ei kommentteja: