perjantai 8. huhtikuuta 2011

Tokottelut

Heidin ja Aronin kanssa aamusta Pirkkahallilla. Aloitettiin paikalla istumisella, oikein napakasti ja hyvin pojat tönöttivät reilun kaksi minuuttia.

Tupla aloitti oman osuutensa pienellä kaukojumpalla. Nyt ihan kivasti, läheltä, joskin se peruuta menee edelleen kyllä vinoon. Sitten otettiin uutta "viereen"-jumppaa, eli sivulle siirrytään takaa. Aika hyvin sekin.

Tämän jälkeen noutoa kierrättämällä ja lähinnä siis luovutusasentoa. Taas ekan se tarjosi vinoon, mutta alkoipa petrata ja sain pieniä vinokulmiakin onnistumaan.

Ohjatussa tuli merkki-ongelma! Tupla ei yksinkertaisesti noteerannut pientä punaista merkkiä!! Huitasi yli moneen kertaan ihan sukkana, ja lopulta sitten jäi jo pari metriä eteen, kun ei jostain syystä tajunnut sitä merkkiä yhtään!? Oli ihan pakko näyttää kädestä pitäen se merkki. Sen jälkeen alkoikin sitten tajuta, että ai tota. Itse ohjattu (oikea) oli ok, palkka heti nostosta - nyt nostokin oli aika siisti.

Ruutuun meno suoraan pallolle, mutta ensin oli pakko kiusata sen verran, että merkkinä se samainen punainen matala merkki, mutta eri paikassa siis. Nyt Tupla oli jo sitä mieltä, ettei tuossa ole mitään ihmeellistä. Palkka merkistä. Ja tietty ruutuun mentiin hyvin, kun pallokin siellä kerta oli :-).

Lopuksi kierrolla stoppia, maahanmenoa ja luoksetuloa loppuun asti. Kaikki ilman palkkaa - suullista toki sai. Nämä meni mielestäni kivasti. Sitten Heidi teki meille tunnarin ja siihen mentiin tosi vauhdilla kierron kautta. Haisteli hyvin, mutta paskiainen otti omasta viereisen! Jäähylle joutuu sellaisesta tyhmä ja tuhma koira. Pienen jäähyn jälkeen uutta kiertoa pari kertaa ja siitä omalle. Nyt tuli nätisti oma vaikka aika lailla läähätytti ja puuskututti (Tuplaa..).

Ei kommentteja: