tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tokottelua...

Aika yllättäen aamupäivällä löysin itseni tokottelemasta ;-). Tällä kertaa Tesomalta Annen kanssa. Ihana ihana aurinko paistoi ja koirat olivat taitavia - mikäs siinä ollessa!

Tupla aloitti viereen-jumpalla, Anne naksutteli suorista asennoista. Helposti jättää vajaaksi, voisi varmaan vielä vähän avittaa, että tulisi oikein.

Sitten tuo taakse - jumppaa. Aika hyvin tän se on oivaltanut. Nyt oli matka jo inasen pidempi, ensin pullo apuna ja sitten jo ilmankin.

Tästä ruutuun, ihan vain merkki + ruutuun meno ja siellä valmiina pallo palkka. Merkki uusittiin, kun heilahti ilman ruutu-käskyä jo liikkeelle... Pitäää malttaa kuunnella, ei saa hötkyillä!

Otettiinkohan sitten seuraavaksi tunnari. Jep, Anne liikkuroi, laittoi kaikki meidän kapulat ja Tupla joutui kiertämään ensin maalin ennenkuin pääsi tunnareihin. Joten haettiin sitä vauhtia ennen kapuloille menoa ja sitä, että pystyy sitten nollaamaan itsensä haisteluun. Hyvin nollasikin, haisteli jonkin aikaa ennenkuin oma osui kohdalle! Tämä oli tosi hyvä. Palautusvauhtikin taisi olla tässä normaalia parempi, tai ainakin jäi sellainen mielikuva?!

Luoksetulossa ensin suora palkka vain vauhdista. Vähän nytkähti Annen käskyn jälkeen, kun en heti kutsunut. Sitten jätin Tuplan seisomaan ja taas vain suoraan luokse. Uudelleen jätin sen seisomaan ja nyt maahanmeno + Anne takapalkkaamassa. Meni aika kivasti maihin, mutta ei vieläkään ihan hoksannut että saa heti vapautuksesta kääntyä takapalkalle. Mutta oivalsi sitten, kun Anne riittävästi huhuili ;-). Seisomista ei siis tehty nyt ollenkaan. Ehkä en jatka siinä tuota "takaa palkkaamista" vaan käytän apparia sitten tarvittaessa edestä/sivusta pallon heitossa, mutta tuossa maahanmenossa edelleen jatketaan tuota takaa palkkaavaa apuohjaajaa, toistaiseksi ainakin.

Sitten vielä vähän kaukojumppaa. Kauempaakin teki nyt melko hienot vaihdot! Muutamassa vähän etujalka tai takajalka liikahti, mutta Tuplaksi oikein hyvät. Anne liikkuroi ja häiriköi siinä lähituntumassa, mutta tämä nyt ei Tuplaa häirinnyt. Vielä kun saisi seisomiseen nousuissa painoa enemmän sinne takajaloille päin ja pakettia aina tiiviiseen kasaan niin siitä istuminenkin onnistui oikeaoppisesti taakse päin.

Ei kommentteja: