torstai 28. huhtikuuta 2011

Peekoota

Heidin ja Aronin kanssa aamusta ihan "vain" pk-tottistreenit.

Tupla ensin teki liikkeitä. Seuraamista nyt lähinnä vain sen verran, että ammuttiin (ei reagoinut, hyvä!) ja että sain eteenmeno-suoran sille näytettyä. Eteenmeno pallo olikin jo siellä valmiina.

Sitten jäävät pk-järjestyksessä, teki itseasiassa hyvin. Ja sekä maahan että seisomisesta luoksetulot - jesus tulee lujaa.. Oli pakko antaa iiiisot avut, että muisti istua eteen - yleensä noissa pitkissä on ollut vain vauhtipalkka.

2 kgn noudolla vähän muistuttelua - ihan hyvin jaksoi - iso poika :-). Luovutusasento jää alhaisemmaksi kuin pikku kapulalla, mutta silti näytti kyllä siistiltä eikä paina luovutuksessa.

Molemmat esteet, hyppy erinomaisen ilmavasti. A-esteellä taas ensin oli sitä mieltä, että ei pysty, uusinnalla teki hyvän suorituksen. Ja otin vielä kertaalleen uusiksi, hyvin.

Sitten eteen - sinne lähti kuin nappi housuista. Seuraamista jouduin hinkkaamaan, että sain kontaktin ylös. Eteenmeno vielä uusiksi ilman palloa ja taas lähti :-D. Kokeilin maahanmenoa ja jouduin kyllä useamman käskyn antamaan ennenkuin Tupla tajusi, että ai MAA... No, tätäkin kait voisi tehdä..

Paikalla olo olikin sitten hankala. Ampumisessa kyllä pysyi ihan rauhassa, mutta varuiksi katsoin Tuplaan päin ja muistutin ennen ampumista, että siellä ollaan nätisti. Mutta sitten noutojen kohdalla alkoi jo kiinnostus herätä ja a-esteellä, kun Aron teki sitä useamman kerran, päätti sitten singahtaa. No, siitä tiukka muistutus ja uusinnoilla pysyi paikoillaan .... Aronin treenin jälkeen Heidi vielä heitteli kapuloita edes takas esteitä ja huuteli käskyjä, ei vaikutusta. Hmm... tätä täytyy siis treenata :-O.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä pkhyppy vieraammalla kentällä on asia, jota ei pystytä ekalla suorittamaan. A-este sitä vastoin on aina poppis.

t.Tarja